Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1500x500

biliyorum imkansız gibi ama şuanda tek bir ftubolcu bütün dengeleri al üst eder oda ne yazık ki yıllık 10 milyon euro kazanan Talisca.Eğer onu alırsak büyük iş yapmış oluruz

Rashica 4 gol 7 asist çıkarmış. Tüm sezon oynasa double double yapacağı görünüyor. Geç geldi ve eksik maçları oldu. Bu adam gelirse 1,5 milyona oynayacak.

Suyun öte tarafı kendisinden daha yaşlı adamlara 6 mı 8 mi tam belli olmayan gerçek dışı paralara oyuncu çözmeye çalışıyor.

Ağlamayın her şeye, maç sahada kazanılır.

8 ve 10 numarada doğru hamleleri yapalım da biz.

İşte iki tane adam gibi adamın yorumu ✍️

Kimi alıyorlarsa alıyorlar, geçen sezon 13. bitirmiş takıma yapılan transferler ortada. Fener'in kadrosuna göre yapmadık o transferleri, kulübümüzün bir vizyonu var, hedefi var ve bunlara göre yapıyoruz transferleri. Kimi alırlarsa alsınlar, camia olarak kafayı Avrupa'ya takmış durumdayız, kenetlendik mi rakibimizin kim olduğuna bakmadan yıka yıka geçeriz herkesi. Galatasaray'ın genlerinde var kazanmak, sakin olalım :hat:
1689531651207.webp

Hakem ittirmesiyle bile sampiyon olabileceklerine inanmıyorum. Oturmus kadromuzla gule oynaya ipi gogusleriz. Ikili maclarda da ustunluk kurariz. Bizim oldugumuz turnuvada kazanma sanslari yok. Ali'yi kurtaracak tek sey Konferans sampiyonlugu ya da bizim elenecegimiz Tr kupasi olur.

fabrizio girmediği sürece nevzat mevzat bir şey girecekleri yok
helal olsun yönetime, bu avanaklara bilgi sızdırılmaması iyi iş
Nevzat ve Haluk haricinde muhabirlerimiz tırt ötesi. Onlara da kontrollü şekilde istihbarat veriliyor bence kulüpten. Romano kendi bir haber yaparsa da üzerine senaryo yazıyor diğerleri.

Bakambu veya başkası onu bilmem ama yedek forvet en az 15 gollük bir adam olmalı. Karavana şansımız yok. Üst düzey biri alınmalı.

Özbek ve Timur korsan komisyon ve yıldızların hesabını soracaktır.

Olağanüstü 2 adam bekliyorum. Paredes denilen kıl kuyruk da nereye gidiyorsa gitsin. Gevşek topçulara ihtiyaç yok.

Kusura bakmayın da ne ağladınız be. Bunlardan yine bi bok olmayacak kendinize gelin bi zahmet.
İlk 3 ü zor görürler heriflerin defans hantal orta saha leş ön tarafın degansif katkısı sıfır ve hantal adamlar bu kurdukları ileri dörtlüye orta sahaya kante gibi azman lazım çok gol yerler bu sene

Bakambu veya başkası onu bilmem ama yedek forvet en az 15 gollük bir adam olmalı. Karavana şansımız yok. Üst düzey biri alınmalı.

Özbek ve Timur korsan komisyon ve yıldızların hesabını soracaktır.

Olağanüstü 2 adam bekliyorum. Paredes denilen kıl kuyruk da nereye gidiyorsa gitsin. Gevşek topçulara ihtiyaç yok.

bakambu oynadığı her maç çakar

biliyorum imkansız gibi ama şuanda tek bir ftubolcu bütün dengeleri al üst eder oda ne yazık ki yıllık 10 milyon euro kazanan Talisca.Eğer onu alırsak büyük iş yapmış oluruz
Katılmıyorum bize orta sahada bi azman gerekli. Talisca karakteri sıkıntılı bi tip ona güvenerek yola çıkılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt