- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
şahsımı bu transferi bir kez daha tahlil etmeye yönelten bir postbakambuyu almak yerine parayı bir çöp poşetine koyup camdan aşağa sallasak aynı kapıya çıkar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şahsımı bu transferi bir kez daha tahlil etmeye yönelten bir postbakambuyu almak yerine parayı bir çöp poşetine koyup camdan aşağa sallasak aynı kapıya çıkar
Rashica 4 gol 7 asist çıkarmış. Tüm sezon oynasa double double yapacağı görünüyor. Geç geldi ve eksik maçları oldu. Bu adam gelirse 1,5 milyona oynayacak.
Suyun öte tarafı kendisinden daha yaşlı adamlara 6 mı 8 mi tam belli olmayan gerçek dışı paralara oyuncu çözmeye çalışıyor.
Ağlamayın her şeye, maç sahada kazanılır.
8 ve 10 numarada doğru hamleleri yapalım da biz.
Keramettin bunu haketmediİşte iki tane adam gibi adamın yorumu![]()

kimi istersin beyimAğlamayın her şeye, maç sahada kazanılır.
8 ve 10 numarada doğru hamleleri yapalım da biz.
Kim diyorfener zahayi bu gece bitirebilirmis
Nevzat ve Haluk haricinde muhabirlerimiz tırt ötesi. Onlara da kontrollü şekilde istihbarat veriliyor bence kulüpten. Romano kendi bir haber yaparsa da üzerine senaryo yazıyor diğerleri.fabrizio girmediği sürece nevzat mevzat bir şey girecekleri yok
helal olsun yönetime, bu avanaklara bilgi sızdırılmaması iyi iş
İlk 3 ü zor görürler heriflerin defans hantal orta saha leş ön tarafın degansif katkısı sıfır ve hantal adamlar bu kurdukları ileri dörtlüye orta sahaya kante gibi azman lazım çok gol yerler bu seneKusura bakmayın da ne ağladınız be. Bunlardan yine bi bok olmayacak kendinize gelin bi zahmet.
Bakambu veya başkası onu bilmem ama yedek forvet en az 15 gollük bir adam olmalı. Karavana şansımız yok. Üst düzey biri alınmalı.
Özbek ve Timur korsan komisyon ve yıldızların hesabını soracaktır.
Olağanüstü 2 adam bekliyorum. Paredes denilen kıl kuyruk da nereye gidiyorsa gitsin. Gevşek topçulara ihtiyaç yok.
Katılmıyorum bize orta sahada bi azman gerekli. Talisca karakteri sıkıntılı bi tip ona güvenerek yola çıkılmazbiliyorum imkansız gibi ama şuanda tek bir ftubolcu bütün dengeleri al üst eder oda ne yazık ki yıllık 10 milyon euro kazanan Talisca.Eğer onu alırsak büyük iş yapmış oluruz