Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Yabancı basın girmiş haberi.Daha 28 yaşında 1 defans oyuncusu için yaşı normal..Marcao son 2 sezonki performansıyla Pendikspor'un bile gündemine gelemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı basın girmiş haberi.Daha 28 yaşında 1 defans oyuncusu için yaşı normal..Marcao son 2 sezonki performansıyla Pendikspor'un bile gündemine gelemez.
Bedava verseler almamYabancı basın girmiş haberi.Daha 28 yaşında 1 defans oyuncusu için yaşı normal..
Hapi yuttuk zaten ertanin sayesinde.Wendel bitmezse hapı yuttuk o kadar diyim en iyi ihtimal Ağustos ortasını buluruz.
Bende ona verdim ama maliyet olarak 1.5 kat fark var.Wendele oy veren 15 kişiden biri olmanın haklı gururunu yaşıyorum
Bende ona verdim ama maliyet olarak 1.5 kat fark var.
nerde oğlum bu paralar ya
Kendilerine her şeyi hak goren taraftarlar alintilayınca da uslupsuz oluyorlarKerem yeni transfer gibi olur bizim için ve bir zahmet çocuğada taraftar çok üstüne gitmesin, hataları oluyor fakat futbolun hata oyunu olduğunu bilmeliyiz(hepimiz için geçerli). Çok üstüne gidildi ve adam şampiyonluk kutlamalarında eğlenemedi bile.
Hocamız orta sahaya 8 milyon ücret isteyen oyuncu istiyor. Sistem takımı kuracakmış.Bize ne Wendell gerekli ne de Mc Tominay.Aradaığımız adam Lemina'dır.Diğerlerinin Torreira ile olan maaş dengesi olmaz.Torreira'yı da elden kaçırmayalım bunların uğruna bence..
Hepimiz maç içerisinde kızıyoruz hepimiz gergin oluyoruz ama geriye döndüğümüzde onlarında birer insan olduğunu unutuyoruz ve acımasızca saldırıyoruz ve ardından da muhteşem performanslar bekliyoruz. Maalesef yeni nesil çok sabırsız ve çok anlayışssız.Kendilerine her şeyi hak goren taraftarlar alintilayınca da uslupsuz oluyorlar
Dediğim gibi. Güncel Marcao Pendikspor için bile tercih sebebi olamaz. Sevilla sağlık ekibinin raporları sonrası kronik olduğuna karar verildi ve satış listesine konuldu. Bu süreçlerden hem aşırı kilolu hem de bütün çevikliğini kaybetmiş şekilde döndü. Sahada da korkunç görünüyordu. Malum son satış listesi.Yabancı basın girmiş haberi.Daha 28 yaşında 1 defans oyuncusu için yaşı normal..