Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun zamandır gece transferi olmadı, tadı bir başka oluyor hem uyumayan için hemde sabah uyanır uyanmaz o transfer haberini görme zevki. Postu girerken Dursun Özbek aklıma geliyor ve herkese iyi geceler iyi nöbetler diliyorum sevgili GSC Ailesi.

Ligimizi bilen Prömyer lig kariyerli Danny Drinkwater serbestmis. O gelsin bari.

Wendel gelirse ağır söverim yönetime çünkü alacağımız adam turnuvada oynuyor bilmem ne dediler. Wendel bi taraftar olarak beni tatmin etmez ama gelirse de iyi adamdır herhalde herkes istediğine göre tüm dünya Rus ligini izler ben biliyorum

Bugun 48 saat doluyor. Aksama doue-wendel transferi olumlu olumsuz sonuclanmazsa spor gecesi kufru yer benden

Wendel gelirse ağır söverim yönetime çünkü alacağımız adam turnuvada oynuyor bilmem ne dediler. Wendel bi taraftar olarak beni tatmin etmez ama gelirse de iyi adamdır herhalde herkes istediğine göre tüm dünya Rus ligini izler ben biliyorum
En son Rusya ligini izlerken valbuena dinamo Moskova'da oynuyordu. 9-10 sene olmuştur leş gibi lig ya

Konuşulan paralar transfer yapmasınlar daha iyi

Wendel 20m etmez
Dan çocuk da 10 etmez, 14 istiyorlarmış şaka gibi

Marcao gelsin hırçın bir adam ve bizde kendini bulur ama para verilmemeli beleşe geliyorsa okey belliki apokerimin katar falan muhabbeti vardı 15-20 ye onu satarsak beleş marcao iş görür sol stoper olarak bizde bulur temposunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt