Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk bey hayali transferler üzerinden Avrupa turu yapsın ama kulüp ödesin parayı. Ulan Dursun yatacak yerin yok.
Cenk bey hayali transferler üzerinden Avrupa turu yapsın ama kulüp ödesin parayı. Ulan Dursun yatacak yerin yok.
Civitma birader, temennilerini kendine sakla. Ahmeet denizci vol gibi davranıyorsun.İyi bi ortasaha alacağız hatta yabanci sınırına göre 1 tane daha beklemeli veyahut ilkay. Ama daha var arkadaşlar..değecek inanin
Ben hayırlısı olsun diyorum. Gelir gelmez alabilirsin alamazsın 20 milyon verirsin vermezsin... Temmuz piyasası bu. Acele edeceksen parayı basacaksın bu dönemde... İlk konunun açılması da bu yüzdendi. Ben de satış yapıyorum ilk verdiğim fiyatla malzeme satışı yapsam patronum hisse verir bana ama süreç uzadıkça ben de taviz vermeye başlıyorum karı düşürüyorum vs. Rakiplerin fiyatlarını önüme bir koyuyorlar dibin dibini görüyorum vs. Alacak adam da süreci uzattıkça uzatıyor ki daha da aşağıya geleyim diye... Bu işin bir sürü stratejisi var yolu var. Satıcı diyor ki bu adama ihtiyaç var. Alacak adamın da üzerinde baskı var. Dik duruyor abi herif. Ben bu yüzden şu aşamada yangına gerek yok diyorum. En sonunda gelir bir ndombele Ana avrat ben söverim merak etme...@Kerem UYGUN ne diyorsun bu duruma?
Yönetilemiyoruz. Bu kulübe gerçekten bir ihtilal lazım. Her sene lise mezunu üye sayısı kadar dışarıdan üye alınması lazım. Sırf Galatasaray lisesi mezunu diye Cenk'e katlanmak zorunda mıyız yahu? Yönetim desen baştan karaya vurmuş Dursun'a içeride itiraz edecek bir kişi bile olduğunu sanmıyorum
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Haber doğruysa kariyeri yokuş aşağıya gider.