Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba bizimkiler kesenin ağzını açtı. Akşama güzel bir haber geleceğini hissediyorum Wendel’den.

Cenk bey hayali transferler üzerinden Avrupa turu yapsın ama kulüp ödesin parayı. Ulan Dursun yatacak yerin yok.

tenor.gif

Ounahcu,muhammed cham,youcef atal ile sürpriz şampiyonluk adayı yaklaşıyor.asil 2026 da bela olacak trabzon ama olsun

Bu hafta sağ bek gelsin de orta saha için daha süre var ama sağ bek işi normalde 1-2 hafta önceden bitmeliydi, çok uzadı iş. Jelert, Doue veya kimse sağ bek işini bu hafta bitmeli artık, gerçi pek ümit vermiyorlar bu konuda. Onun dışında Wendel çok iyi oyuncu olmakla birlikte gerek geçen sezon gerek bu sezon olmayacak hayaller veya gereksiz maliyetine değmeyecek oyuncular peşinde koşuyoruz. Dominguez, Sucic, Cajuste gibi oyunculara gitmeliyiz. Scoot, Wendel bu isimler hem zor yada imkansıza yakın hem de olsa bile gereksiz maliyet çünkü orta sahada ikisi de tamam bu tüm eksikleri giderecek oyuncu diyeceğimiz oyuncular değiller ve alabileceğimiz öyle bir oyuncuda yok o yüzden o kadar yüksek maaş bağlamamalıyız diye düşünüyorum. Yüksek bonservis, uygun maaşa her daim daha sıcak bakıyorum.

İyi bi ortasaha alacağız hatta yabanci sınırına göre 1 tane daha beklemeli veyahut ilkay. Ama daha var arkadaşlar..değecek inanin

Ben hayırlısı olsun diyorum. Gelir gelmez alabilirsin alamazsın 20 milyon verirsin vermezsin... Temmuz piyasası bu. Acele edeceksen parayı basacaksın bu dönemde... İlk konunun açılması da bu yüzdendi. Ben de satış yapıyorum ilk verdiğim fiyatla malzeme satışı yapsam patronum hisse verir bana ama süreç uzadıkça ben de taviz vermeye başlıyorum karı düşürüyorum vs. Rakiplerin fiyatlarını önüme bir koyuyorlar dibin dibini görüyorum vs. Alacak adam da süreci uzattıkça uzatıyor ki daha da aşağıya geleyim diye... Bu işin bir sürü stratejisi var yolu var. Satıcı diyor ki bu adama ihtiyaç var. Alacak adamın da üzerinde baskı var. Dik duruyor abi herif. Ben bu yüzden şu aşamada yangına gerek yok diyorum. En sonunda gelir bir ndombele Ana avrat ben söverim merak etme...

Yönetilemiyoruz. Bu kulübe gerçekten bir ihtilal lazım. Her sene lise mezunu üye sayısı kadar dışarıdan üye alınması lazım. Sırf Galatasaray lisesi mezunu diye Cenk'e katlanmak zorunda mıyız yahu? Yönetim desen baştan karaya vurmuş Dursun'a içeride itiraz edecek bir kişi bile olduğunu sanmıyorum

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Takımın kültürü bu. Kabul edelim etmeyelim Mekteb-i Sultaniye burası. O yüzden onların üstte olmadığı bir yer olamaz Galatasaray.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt