Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu kadronun 2 transferle tamam olacağını düşünenler büyük yanılgı içerisindedir.

Tam da bunun için istiyordum Oğuz aydını.Bay gitmek istiyor kerem gitmek istiyor yunus gitmek istiyor tete gitse sevineceksin zaha ziyech güvenmezsin taraftarın yarısı zaha ziyecjh gitse sevinecekken ortalık kanat dolu safsatasıyla yerli sağ ayaklı sağ kanadı kaçırdık.1milyon az vermek için
Neyse inşallah ne yunus ne Kerem ne Bay me zaha ne ziyech gitmez yoksa berbat hale geliriz 2 yılda 8 bulamayan 1 yıldır bek bulamayan Yönetim kanat transferini 1 ayda asla yapamaz

Son düzenleme:
Ben hayırlısı olsun diyorum. Gelir gelmez alabilirsin alamazsın 20 milyon verirsin vermezsin... Temmuz piyasası bu. Acele edeceksen parayı basacaksın bu dönemde... İlk konunun açılması da bu yüzdendi. Ben de satış yapıyorum ilk verdiğim fiyatla malzeme satışı yapsam patronum hisse verir bana ama süreç uzadıkça ben de taviz vermeye başlıyorum karı düşürüyorum vs. Rakiplerin fiyatlarını önüme bir koyuyorlar dibin dibini görüyorum vs. Alacak adam da süreci uzattıkça uzatıyor ki daha da aşağıya geleyim diye... Bu işin bir sürü stratejisi var yolu var. Satıcı diyor ki bu adama ihtiyaç var. Alacak adamın da üzerinde baskı var. Dik duruyor abi herif. Ben bu yüzden şu aşamada yangına gerek yok diyorum. En sonunda gelir bir ndombele Ana avrat ben söverim merak etme...
Bu beklentiyi biz oluşturmadık, onlar oluşturdu, doğru iletişim diye ondan diyorum. Emin ol bu adamları ağustosta da ucuza alamayacaksın o da ayrı mevzu.

Hayırlısı diyelim.

benden duymuş olmayın
ama
uçaklar bi kalkacak bi inecek

Bence denenmeli .Oğuz kadar parlamadı ama fenere bize karşı büyük maçlarda hep etkili oldu.Yerli kanat sayısı çok yok Can dikkat çeken oyuncuydu almalıyız.Emirhan Topçuyuda almalıyız.Yabancı 2-3 transfer yetecekken yerlide fazlasını yapmalıyız.Mesela sol bek yerli olmalı.Köhn gerisinde bir yabancı bekletemeyiz.Tıdvan Yılmaz gibi yerli sol bek artı kanatlardan transfer olma ihtimaline karşılık yerli kanat sol stoper oynayabilen tek oyuncu Abdül ki onunda taransferş sakatlığı vs olabilir o sebeple Emirhan topçuyu da almalıyız.Yerli transfere çok ihtiyacımız var.Diyelim tüm yerliler kaldı barış Kerem yunus Abdül.Seneye yine transfer olma ihtimalleri var seneye daha ucuza alacağımızın garantisi yok .Bu sene bu yerlileri alıp seneye pazarlıkta elimizi güçlendirmeliyiz

Bir tane adam çıktı ve sadece bizi deĝil rakibide değiştirdi. Ligi değiştirdi. Icardiler, Torreiralar beğenmeyenimiz olsa da Ziyechler, Zahalar getirdi. Rakipler bile şuan kendi vizyonlarını sorgulayıp daha iyi hamleler yapıyor. Sadece transfer de değil. Varlık değerlendirmelerinde kimsenin düşünemediklerini ortaya koydu, tonla sponsor çekti kulübe. Gerçekten bunu haketmiyoruz ya. Eli yüzü düzgün 2 adam yönetime geldiğinde Sneijderler Drogbalar Melolar getirmiş kulübüz. Doue gibi bir oyuncuyu Icardinin- Zahanın forma giydiği CL de oynayacak takıma getiremiyorsun inanılır gibi değil. Acilen tüzük değiştirilmesi gerekli. Statükonun devrilmesi gerek bu kulüpte. Yazık ediliyor..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Wendell'i Okan Hoca çok istiyor galiba bu kadar para verilecek olmasının başka açıklaması yok.Bana göre açıkça sisteme uygun olmadığını defalarca yazdım. Ama Okan Hoca bu kadar istiyorsa vardır bir bildiği diyeli. Ancak açıkçası geldikten 3 ay sonra 1001 türlü varyasyondan sonra orta saha ikili izin Berkan - Toreira olacağını net şekilde düşünmekteyim. Artık hayırlısı.

Şu kadronun 2 transferle tamam olacağını düşünenler büyük yanılgı içerisindedir.

esas sen yanılıyorsun bence. ilk onbir için üst düzey iki transfer ile takım tamam diyoruz zaten. acil olan kısmı o.

sonra önünde eylül'e kadar zaman var. gurbetçi sağ bek yedeği mi bakarsın, sol bek scout işine mi girersin... onlar her türlü olur.

şu an aciliyeti olan bu takımın iki noktasıdır.

bütün bunları kenara koyarak, bu kulübün başında mevcut yöneticiler ve başkan olduğu sürece futboldan ümitsizim. o ayrı bir konu.

Boey'in sattık 30 milyon geldi. 15'i zaten BBye gitti. Şu an Boey kalitesinin yanına yaklaşamayacak isimler için en az 10 15 istiyorlar. Yani elimizde tek kuruş kalmadan kalite düşürmüş oluyoruz. Barışı 40 satsak 20 kalacak. 20 ye biz Barış gibi birini hayatta bulamayız ki bir de Barış Türk oyuncu yani. BB'den çıkılmadığı sürece oyuncu satışına karşıyım. Bu kadro bizi götürür. Satmayalım oyuncu yoksa kadro iyice zayıflayacak.
Borçlar hatalı transferlerde büyüyor, satıp borç kapatmak hatalı değil ama yanlış transferlere devam ediyoruz, bek ve orta saha için 30a varan rakamlar söyleniyor, zaten çok yüksek maaş verdiğimiz oyuncular var, biz böyle paralar harcayamayız, harcamamalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt