- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Şu kadronun 2 transferle tamam olacağını düşünenler büyük yanılgı içerisindedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu kadronun 2 transferle tamam olacağını düşünenler büyük yanılgı içerisindedir.
Bu beklentiyi biz oluşturmadık, onlar oluşturdu, doğru iletişim diye ondan diyorum. Emin ol bu adamları ağustosta da ucuza alamayacaksın o da ayrı mevzu.Ben hayırlısı olsun diyorum. Gelir gelmez alabilirsin alamazsın 20 milyon verirsin vermezsin... Temmuz piyasası bu. Acele edeceksen parayı basacaksın bu dönemde... İlk konunun açılması da bu yüzdendi. Ben de satış yapıyorum ilk verdiğim fiyatla malzeme satışı yapsam patronum hisse verir bana ama süreç uzadıkça ben de taviz vermeye başlıyorum karı düşürüyorum vs. Rakiplerin fiyatlarını önüme bir koyuyorlar dibin dibini görüyorum vs. Alacak adam da süreci uzattıkça uzatıyor ki daha da aşağıya geleyim diye... Bu işin bir sürü stratejisi var yolu var. Satıcı diyor ki bu adama ihtiyaç var. Alacak adamın da üzerinde baskı var. Dik duruyor abi herif. Ben bu yüzden şu aşamada yangına gerek yok diyorum. En sonunda gelir bir ndombele Ana avrat ben söverim merak etme...
kalkan uçak,benden duymuş olmayın
ama
uçaklar bi kalkacak bi inecek
Pilot musun?benden duymuş olmayın
ama
uçaklar bi kalkacak bi inecek
Bence denenmeli .Oğuz kadar parlamadı ama fenere bize karşı büyük maçlarda hep etkili oldu.Yerli kanat sayısı çok yok Can dikkat çeken oyuncuydu almalıyız.Emirhan Topçuyuda almalıyız.Yabancı 2-3 transfer yetecekken yerlide fazlasını yapmalıyız.Mesela sol bek yerli olmalı.Köhn gerisinde bir yabancı bekletemeyiz.Tıdvan Yılmaz gibi yerli sol bek artı kanatlardan transfer olma ihtimaline karşılık yerli kanat sol stoper oynayabilen tek oyuncu Abdül ki onunda taransferş sakatlığı vs olabilir o sebeple Emirhan topçuyu da almalıyız.Yerli transfere çok ihtiyacımız var.Diyelim tüm yerliler kaldı barış Kerem yunus Abdül.Seneye yine transfer olma ihtimalleri var seneye daha ucuza alacağımızın garantisi yok .Bu sene bu yerlileri alıp seneye pazarlıkta elimizi güçlendirmeliyiz![]()
Can Keleş - Oyuncu profili 25/26
Can Keleş, 24, Avusturya ➤ Kocaelispor, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 1.50 mil. € ➤ * 2 Eyl 2001, Wien, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
Borçlar hatalı transferlerde büyüyor, satıp borç kapatmak hatalı değil ama yanlış transferlere devam ediyoruz, bek ve orta saha için 30a varan rakamlar söyleniyor, zaten çok yüksek maaş verdiğimiz oyuncular var, biz böyle paralar harcayamayız, harcamamalıyızBoey'in sattık 30 milyon geldi. 15'i zaten BBye gitti. Şu an Boey kalitesinin yanına yaklaşamayacak isimler için en az 10 15 istiyorlar. Yani elimizde tek kuruş kalmadan kalite düşürmüş oluyoruz. Barışı 40 satsak 20 kalacak. 20 ye biz Barış gibi birini hayatta bulamayız ki bir de Barış Türk oyuncu yani. BB'den çıkılmadığı sürece oyuncu satışına karşıyım. Bu kadro bizi götürür. Satmayalım oyuncu yoksa kadro iyice zayıflayacak.
Amkarbat a fitim ben.Bunlar için başarıdıramrabat +zeki çelik loading..
profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri açıklaması gelir mi?Amkarbat a fitim ben.Bunlar için başarıdır