Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wendel-torreira ikilisi ligi hayli hayli götürür. 2 senedir oliveira ve demirbay ile şampiyon oluyoruz. wendel ismini duyunca eli belinde gezer, ofansta top gelsin diye bekler diye bir izlenim uyanıyor herhalde ama demirbay'dan da oliveira'dan da daha fazla koşar, daha fazla prese katkı sağlar. defansif olarak da ofansif olarak da ikisinden de daha fazla faydalı olur.

cl'de de geçen seneki gibi kaan-torreira önlerinde wendel düşünülüyordur muhtemelen.

bence ismi geçen orta sahalar içinde ligte işimize en çok yarayacak oyuncu wendel. çünkü maçların yüzde 90'ını kapanan rakiplere karşı oynuyoruz. geçen sene kilidi açmakta çok zorlandık. çoğu maçta ziyech, barış, icardi, mertens'in bireysel çabalarıyla kazandık. bu anlamda oyunumuzu güçlendirecek, ofansta bize güç katacak bir oyuncu. İnşallah bir şekilde alınır.

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan Dikme: Wendel’in Galatasaray transferi gerçekleşirse, Zenit kulübü Gedson’un yavaşlayan transfer görüşmelerini hızlandırabilir. Henüz Gedson ve Zenit kapısı kapanmış değil.

Bizim paralar tinercilere giderse çok üzülürüm

Ben iOS uygulama üzerinden erişim sağlıyorum. Performans kötü değil hala bence. Mobil tarayıcıdan her türlü iyi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhtemelen Hasan’ın dediği gibi bir düşünce vardır, Wendel Demirbay’ın tempolu ve daha teknik hali gibi, bu bize ne katar özelinde ofansif etkisi bayağı yüksek olur muhtemelen. Defansta da geçiş savunur mu bilmiyorum, bir kaç pozisyonda denk geldim ama ligde bu çok gerekmiyor diye daha ofansif bir oyun planı kovalıyoruz gibi gözüküyor.

20 milyon euro bonservis vereceksek içime anca Fofana sinerdi benim zaten.
Wendel sanırım 15+ bonusa bitecek gibi biterse ki beni asıl endişelendiren kısım 4-4.5 olacak maaşı. 15 milyon bonservisi Wendel'le vermektense bu Fransa'da parlayan Camara yada Sucic gibi oyunculara vermek en azından maaşları 1-1.5 arası olacağı için daha makul geliyor bana. Son iki senede yayın gelirlerinde ciddi bir yükselme de yokken bu takımların bu maliyetlere girmesi de değişik geliyor. Hadi biz 2-3 sezonluk iyi gelirleri az çok garantiledik ve Florya meselesi olursa da yıllık 30 milyon euro olan faizden de kurtulacağımızı için ileride elimiz daha rahat yada nakit akışında sorun yaşamayacağımıza inanıyoruz. Bjk mesela neye inanıyor? BB borçlarının faizini nasıl ödeyecekler?

Sercan Dikme: Wendel’in Galatasaray transferi gerçekleşirse, Zenit kulübü Gedson’un yavaşlayan transfer görüşmelerini hızlandırabilir. Henüz Gedson ve Zenit kapısı kapanmış değil.

Bizim paralar tinercilere giderse çok üzülürüm
Adamlar iliç aldı bu safsatalar tinercilerin Gedson'u bir yere kaktıra gayretlerinden ibaret. Para lazım onlara aynısını Semih için de yapıyorlar. Şuan almaz artık Zenit gedson falan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt