Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel için 4 yıl sözleşme yıllık 3,5'tan maaş vererek hesaplarsak kümülatifte 30 milyon euro çıkar cebimizden ki oyuncu 29-30 yaşında tekrar satılabilir.

Rabiot bundan daha maliyetli olur ve 2 yıl sonra satışından para kazanılmaz.

İkisi arasında tercih belli aslında üstelik Rabiot'un sivrilen hiç bir özelliği olduğunu düşünmüyorum.
Rabiot gibi çocuk ya bırakın şunu gitsin live

Büyükekşi sanırsam oyuncu uygunluğu revize olabilir demiş buradan yabancı sınırı anlıyorum, umarım 14'e çıkar bu bizim için transferler kadar önemli bir durum olur.
Her şeyden öte, Yusuf Demir tarzı Türk kökenli futbolcuların koşulsuz şartsız yerli statüsünde oynaması lazım. Çifte vatandaşlık, milli takım tercihi falan bir etken olmamalı burada.

Adamın adı Yusuf, soyadı Demir. Annesinin babasının ailesinin doğduğu ülke belli. Zırıl zırıl Türk. Bu adamın nesi yabancı kontenjanına sokuluyor?

Beklentiyi çok boş yere yükseltiyolar yav :D
GALATASARAY'IN YENİ BOEY'İ GUELA DOUE! #futbol'IN YENİ BOEY'İ GUELA DOUE! #futbol
Biliyon mu topcuyu kenks yav

"Galatasaray, Guela Doue için Rennes'e 6 milyon € artı bonuslar teklif etti. Türk kulübü, bu transferin gerçekleşmesi için bastırıyor. Favori olmamasına rağmen Galatasaray bir seçenek olabilir. Başka takımlar da Doue ile ilgileniyor."
@lequipe

"Galatasaray, Guela Doue için Rennes'e 6 milyon € artı bonuslar teklif etti. Türk kulübü, bu transferin gerçekleşmesi için bastırıyor. Favori olmamasına rağmen Galatasaray bir seçenek olabilir. Başka takımlar da Doue ile ilgileniyor."
@lequipe
Daha yeni yeni haberler çıkmaya başlamış dış basında. Umarım Doue gerçekten bitmiştir. Tüm emareler bittiyi gösteriyor sanki. Bitmemiş olsa Jelert'ten vaz geçilmezdi herhalde ama Doue transferi daha öncede bitmişti umarım bu sefer gerçekten bitmiştir.

@lequipe
Yav bitirin artik su transferi yeter

Yönetim oyalamak için devamlı bitti diyor.

Olumsuz haber varsa ya da muallak dış basında o doğrudur.

Lequipe'in haber doğrudur biz 6 verdik Rennes daha fazla istiyor ve Doue kesin kararını vermedi bence durum hala aynı.

Jelert ile bence de anlaşmıştık ama Okan hoca bence çok istemedi ve vazgeçtik son 2 gün olan da bundan ibaret.

Orta saha için ise yönetim Rusya turu yaptı geldi. Adamlar sitelerinden oyuncuyu paylaşıyor bizim istediğimiz parayı verirseniz 22+ alırsınız demek.

Wendel'e 22 vermek yerine git Tominay'a 25 teklif et, ya da Rabiot'a imza parası +5 Milyon öner senelik.

Wendel bunlar ayarında futbolcu asla değil. Almaya çalıştığımız pazar kapalı ülke ve zengin bir sponsor kulübü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt