- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Yalnız yabacı sınırı kalkarsa bizim çapsızlar fırsattan istifade Barış, Kerem, Abdulkerim hepsini de satar yerine de Dany, Aurier gibi adamlar alırlar. Bu gerçeği göz ardı etmemek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim takımı da tutabilirsinistedıgım takımı tutarım
dany'nin cluj maçında çektiği şut :dYalnız yabacı sınırı kalkarsa bizim çapsızlar fırsattan istifade Barış, Kerem, Abdulkerim hepsini de satar yerine de Dany, Aurier gibi adamlar alırlar. Bu gerçeği göz artı etmemek lazım
Sakatlanmasaydı kimse gönderelim de demezdi ama…Sakatlanana kadar dediğin sadece 5-6 maçtı (hatta birini sakat sakat oynadı galiba onların da, ondan uzadı sakatlık) ve onlarda da kötü olmamasına rağmen yetmedi işte kimseye performansı... Nerdeyse kimse de "sakatlanmadan önce fena değildi bu adam, bu kadar kolay kaybetmeyelim" demedi. Daha kötü ya bu da işte. Azıcık ucundan da olsa kalitesini göstermiş olmasına rağmen sabretmiyorduk. Bu da benim söylediğimi doğruluyor.
Dany ne yaptın dany... (çaresizlik)dany'nin cluj maçında çektiği şut :d
pekiOkadar para harcayacagiz, onu da gidip Wendel'e harcayacagiz. Benim pek icime sinmiyor bu oyuncu.
Gidin Torreira gibi adam bulun.
iki torriera, önlerinde ilkay. peeehh...Okadar para harcayacagiz, onu da gidip Wendel'e harcayacagiz. Benim pek icime sinmiyor bu oyuncu.
Gidin Torreira gibi adam bulun.
Bana da gelmiyor bu paralar.Biz 20 milyon’a kimi almışız bugüne kadar yav bana hiç inandırıcı gelmiyor bu iş. Tarihin en pahalı transferi yani.
Maça 10 dakika kaldı niye hala buradasın.
bizim maç bittiMaça 10 dakika kaldı niye hala buradasın.
Kim yendibizim maç bitti