Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız yabacı sınırı kalkarsa bizim çapsızlar fırsattan istifade Barış, Kerem, Abdulkerim hepsini de satar yerine de Dany, Aurier gibi adamlar alırlar. Bu gerçeği göz ardı etmemek lazım

Sakatlanana kadar dediğin sadece 5-6 maçtı (hatta birini sakat sakat oynadı galiba onların da, ondan uzadı sakatlık) ve onlarda da kötü olmamasına rağmen yetmedi işte kimseye performansı... Nerdeyse kimse de "sakatlanmadan önce fena değildi bu adam, bu kadar kolay kaybetmeyelim" demedi. Daha kötü ya bu da işte. Azıcık ucundan da olsa kalitesini göstermiş olmasına rağmen sabretmiyorduk. Bu da benim söylediğimi doğruluyor.
Sakatlanmasaydı kimse gönderelim de demezdi ama… :) Randers’tan itibaren iyi futbolcu olduğunu belli etmişti, maçta sonra değeri 8M oldu bile muhabbetlerini hatırlıyorum. Gönderilme muhabbeti spiritüel şeylere takılması, takıma kaynaşamaması ve sakatlıktan sonra rezilleri oynamasıydı, kendi zorladı yani.. Dediğini anladım da önceki söylediğin Doue’nin 30 maç tecrübesiyle yeterli olmayacağı üzerineydi, şimdi söylediğin taraftarın sabırsızlığıyla alakalı. Dediğini doğrulamıyor yani.

Neyse gelgelelim ben Boey’i çok beğenmiyordum ta ki bir fiziksel anomali haline gelene kadar, yani söylediğin bir ölçüde doğru, Doue 2 sene sonra bundan çok daha iyi olacak tabiki, ancak bizim seviyemizde oynar sorun olmaz, taraftar da bişey demez iyi futbolcuysa.. 30 maç 40 maç çok önemli değil yani. Ayrıca bu potansiyelde ve Jelert gibi 150 maç yapmış adamı da zaten alamazsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt