Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi soru şu

samiyenhaberin dediği gibi imza atıldıysa sorun yok adam duyumcu helal denir

peki böyle bir şey yoksa yani imza atılmamışsa ve buna rağmen bunu paylaştıysa bunu ne amaçla yapmıştır?

İmza atılmadan bu tarz haber yapan hain oğlu haindir. 2 twit alıcam diye kasadan milyonlar çıkıyor bu sığırlar yüzünden

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ööf yeter be arkadaş 9 aydır sağ beki yok takımın hala bi tane yeniyetmenin keyfini bekliyoruz…

Ne oldu şimdi yabancı sınırı kalkarsa Oğuz aydincilar keşke 6-7 verilseydi yauuu diyecek mi acaba ?
Sınır kalkmayacak, evet 6 verilmeliydi demeye devam edeceğim. Yerli oyuncuların katkısının farkında değilsiniz, hepsi varını yoğunu koyuyor, yabancılar genel olarak öyle değil iş gibi bakıyorlar.

2 gün içinde gelmezse Doue zaten gelmez. Yarın akşama doğru az çok belli olur durumu ve hangi haberin doğru olduğu. Eğer Samiyen'in haber doğru olduysa zaten yarın resmi açıklama gelmeli bizim medyanın haberi doğruysa yarın akşama doğru netleşmesi ve hangi gün geleceğinin artık konuşulması lazım. Ben son haberin pek doğru olduğunu sanmıyorum ama bizimkiler de güven vermiyor ama bir şekilde sonuçta tepkileri de biliyorlar en kötü ekstra para kaptırıp alırlar gibime geliyor. Bu arada Doue- Wendel hatta İlkay bile gelse ben Cenk Ergün'ün artık bu görevde kalmaması gerektiğini düşünüyorum hadi Hatipoğlu acemi diyelim ilk defa yapıyor diyelim ama Cenk Ergün'ün hiç bir faydasının olmadığını sürekli görüyoruz. Çok önceden gitmeliydi Cenk Ergün.

Monaco, Youssouf Fofana için 12 M€ + bonus teklif eden Milan’dan 18 M€ talep etti.
(via @DiMarzio)

Dedik yav dedik jalert alınacaktı boşuna uğraş bu herif jalertin yarısı kadar topçuda değil bu adam

ben çok önem atfetmem de öyle atfediliyor ya

sonuçta twitterda etkiliymiş taraftar üzerinde
imza atılma olayı belgeler gitti geldi vs olayının en sonunda olan bisey. ki zaten biz açıklamasak da rennes açıklardı, belli ki o aşamaya gelmedi transfer kim imza attı diyorsa yalancı kısacası

herif hala idmana cıkıyor sakatlansa ne olacak

Doue bu kadar yokuş yapıyorsa sal abi ne hali varsa görsün alma yahu ne uğraşıyonuz 20 yaşında velet için bu kadar gelmesin ulan

Fofana bu kadar ucuzsa bizde girelim gerçi bizim yöneticiler Monako'da gezip tozup kulübe faturayı yollayıp ikna edemezlerdi.

Bana iyi bir kanat alın desem 15 milyon eurodan aşağı kanat bulamayacaksınız ayrıca, elinizdekilerin kıymetini bilin yarın biri giderse yeri dolmayacak, Boey gibi.

Hoca ısrarla doneyi istemese gözlemci olarak baksam jelert derim.Ha sen yap transferi deseler mazroui çözmeye uğraşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt