Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben orta sahalar içinde en çok mctominayı tutuyorum ama açık söylüyorum 27 yaşındaki tominay için galatasaray gibi bir kulübün 20 milyon verme lüksü yok bence

15i adı geçen tüm oyuncular için maximum çıkılacak yer görüyorum zira bu adamların karla satışı mümkün değil ne gelseydi goretzka ne hojbjerg ne tominay ne de anladığım kadarıyla wendel 2 sene sonra karla satılacak adamlar değiller

belki thuram fofana vb adamlar olsaydı o paralara çıkmaya değerdi

benim yorumum tabi
O kadar verdigimiz adamı biz zor satarız fofana olsa dahi 20 ye alıp kaça satacan rtaş 50 ye mi türkiyede kaç kez olmuş bir olayda yapıyoruz yani. 20 ye alıp oynatıp birkac seneye 20 ye vs sonradan satardık diyorsan ona bir sey diyemem ama o futbolcunun sana kazandırma ihtimali olan şeylere verirsin bazende gelecekte satmaya degilde tercih bu.

Alexandru Cicâldău ve Taylan Antalyalı gibi Anadolu kulüplerinde iş yapacak ancak bizde kadroya giremeyecek oyuncuları bedavaya bırakma hastalığımızdan kurtulmalıyız. Hiçbir kulüp bize kıyak geçmezken kimseye kıyak çekilecek bir durumumuz yok. Bonservis veremiyorlarsa kadrolarından beğendiğimiz bir altyapı oyuncusunu alacağız. Gerekirse kadroda dursunlar, antrenmanlarda sayı artırırlar ama yine de bize sadece zararı olan kulüplere faydalı olmasınlar. Maaşları neyse bu camia öder.

Scott olmaz, 20m üstü bir oyuncuya verebileceğimizi sanmıyorum ben. Scott için ise 20 aşağınsa inmezler.
Wendel ile Scott arasında kaç milyonluk fark olur? 20 veya o civarda Wendel yapacağına Scott için 25 gözden çıkartabilirsin. Hadi Wendel'in maaş düşük desek o da değil, 4 alır minimum.

Çingene pazarlığından dolayı almadık 5 verip 6 pahalı demekte ben mantık da göremiyorum.
üstüne üstlük hocanın röportajad bunun sorumluluğunu üzerine aldırıyorlar "X oyuncum var orda fazlalaık olur - o paraları vermeyelim" gibi kararı hocaya bırakmış gbii hava oldu.

kesinlikle alakası yoktur düşüncesindeyim.

Bu oyuncuları alırsak ileride kâr yaparak satarım diye almiyoruz ki . Mantığa ters gelir .

Ileride kâr yapabileceğimiz oyuncu profili Doué tarzı transferler.

öyle de bu adamlar talisca icardi vb gibi maçı alıp başka yere götürecek adamlar da değil

ihtiyacımız da o değil

orta sahamızı fiziksel olarak güçlendirecek biraz da ayağı düzgün bir adam arıyoruz

20 milyon + konuşulan 4 5 milyon maaş çok yüksek geliyor bana bu rol için

Bu adamların birbiri ile alakası yok garip.

Rabiot ismi geçenler arasında en üst düzey oyuncu bizim ligin 3 gömlek üzeri futbolcu . Benim tahminim wendel artı bir ortasaha daha alacaklar rabiot olursa level atlarız. Oliviera temposuz bir oyuncuydu hala da temposuz bir oyuncu bizim oyun sistemimize uymuyor ama rabiot başka.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aga sence 3 aydır 1 yıllık futbol kariyeri olan adamı hala Strazburg'a filan kaptırmamaya çalışan bir yönetim bunu yapabilir mi? :D
Rabiot açıkçası et mi, süt mü, balık mı olduğunu çözemediğim oyunculardan biri ama futbol aklına güvendiğim herkes über topçu diyor. Statü itibariyle zaten aralarındaki en tepedeki oyuncu da o. Bunlara itirazım yok. İtirazım, an itibariyle Fransa milli takımında 11 oynayan bir oyuncu, TR Ligi'ne geliyorsa canı ne kadar futbol oynamak istiyordur bu sorunun iyi irdelenmesi gerekmekte. 20 milyon yatırdığım adamın en az 3 yıl üst düzey performans vermesini beklerim ama hem yaşı hem de az önce sorduğum sorunun olası cevabı o iş öyle değil diyor bana. 30 yaşındaki Fransa milli takımının 11 oyuncusu gideceği takımı en çok para verene göre seçiyorsa o işten iyi kokular gelmiyor demektir.

şöyle bir fantazi yapayım...

Mctommoneye paramız yetmez - Everton alsın

Mertens rotasyonu / ofansif ortasaha olabilecek Lindstorm'e atlayaalım
Bonservissiz - imza parasını maaşlara böldüğün / sponsor bağlayabildiğin bir Rabiot 8

Doue + Rabiot + Lindstormle yakalım yıkalım ortalığı (Rabiot artısı eksisinden ziyade bonservissiz olduğu için nakit kasanı daha iyi ayarlayabileceğin düşüncesi )

wendel 20 M falan çok fazla geliyor kulağıma - 20 ye daha iyi şeyler çözebiliriz hissim var Wendel'e göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt