Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.815
- 66.627
- 4.933
Tsyi tebrik ederim sağ bek gitti anında sağ bek çektiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakıldığında bize en uyacak olan adam Tominey ama o iş imkansız.
Ben olsam bu işi uzatmaz Hojberg'i alabilme ihtimalim varsa direkt alırdım. Savaşçı, kesici adam daha elzem bize bence. Ama Wendel de kalitesi ve oyun tarzı ile bayağı iş yapar. Ona bakınca o da başka şeyler vaadediyor.
Aralarında en istemediğim de Rabiot. Gelirse 2. Oliveira vakası olur. Gelmiş 30 yaşına, hala Fransa milli takımında oynarken TR Ligi'ni düşünen herif ben artık İstanbul'un ve emekliliğimin keyfini çıkartır, 20 milyonu da gerekirse yata yata alırım diyordur. Senin dediğin gibi 2 yıl sözleşme ve 5 milyon maaşı kabul etse zaten en kötü Juve tutardı veya başka bir kalburüstü EU takımı alırdı. 30 yaşına gelmiş yıldız oyuncuyu asla ve asla 2 yıllık sözleşme ile getiremezsin. Bu adamı biz alırsak temizinden 20 milyon girer, max 3 ay top oynayıp sonra kadayıf haline gelir. 4 yıl söve söve maaşını öderiz. Tanıdık geldi değil mi.![]()
Oğuz da mevzu şu Baris Alper‘in yükselişiyle birlikte birden bire „fiziksel kanat“ tanımı ortaya çıktı. Ondan önce Trezeguet veya Ghezzal‘in parladığı dönemlerde „dribblingci kanat alınsın“ mevzusu çıkmıştı. Her oyuncuyu bir diğeriyle kıyaslayarak vizyonumuzu baya kisitliyoruz bence şöyle bir gerçek var bu ligte her süratli futbolcu kolaylikla iş yapar zaten Avrupa da çoğu zaman geçişte oynadığımız için sprinter kanat eksikliğimiz yıllardır belli oluyordu. Bu yüzden Baris Alperi baştan bugüne kadar tutanlardan birisiyim gücü filan değil de sprinter olması en büyük özelliği ligde göze batma sebebi de bu. Oğuz barış kadar sprinter bir oyuncu değil bir kere. Zaha, Tete, Kerem, Ziyech, Yunus bunların hiç birisi süratli değil. Yıllardır söylediklerimin arkasindayim bu takıma yabancı da olsa sprinter bir kanat şart oğlu şart.
Sonko var mesela Gent mi emin değilim Belçika takıminda oynayan inanılmaz iş yapar mesela o rakamlara alinabilecek illa Yerli olmaliydi diyorsan Eren Dinkci geçen sezonun en süratli oyuncusu seçilmişti bundesliga da yanlış hatırlamıyorsam 5 M Euro‘ya Freiburga gitti teklif bile götürmemisizdir eminim.
Şu oyuncunun hastayım mesela explosive Winger‘in karşılığı bu tip oyuncular işte Oguzlara Keremlerle Avrupa da hiç bir şekilde başarıya ulasamazsin
Edit: Gent 7 milyona almış mesela
net.Şampiyonluğun yarısı erden ağabeyinmiş onu anladım
Biraz genç değil mi![]()
James Tavernier - Oyuncu profili 24/25
James Tavernier, 33, İngiltere ➤ Glasgow Rangers, 2015'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 31 Eki 1991, Bradford, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
hamsiler bunu almamıs cöksek mi
Günün güzel geçsin kardeşimŞampiyonluğun yarısı erden ağabeyinmiş onu anladım
yooo doğru, adam nerden bilsin tarihin en kötü yönetimi var başımızda.
sabah biz almalıydık yazıyorlardı burada!!Biraz genç değil mi