Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamsiler bunu almamıs cöksek mi

Bakıldığında bize en uyacak olan adam Tominey ama o iş imkansız.
Ben olsam bu işi uzatmaz Hojberg'i alabilme ihtimalim varsa direkt alırdım. Savaşçı, kesici adam daha elzem bize bence. Ama Wendel de kalitesi ve oyun tarzı ile bayağı iş yapar. Ona bakınca o da başka şeyler vaadediyor.
Aralarında en istemediğim de Rabiot. Gelirse 2. Oliveira vakası olur. Gelmiş 30 yaşına, hala Fransa milli takımında oynarken TR Ligi'ni düşünen herif ben artık İstanbul'un ve emekliliğimin keyfini çıkartır, 20 milyonu da gerekirse yata yata alırım diyordur. Senin dediğin gibi 2 yıl sözleşme ve 5 milyon maaşı kabul etse zaten en kötü Juve tutardı veya başka bir kalburüstü EU takımı alırdı. 30 yaşına gelmiş yıldız oyuncuyu asla ve asla 2 yıllık sözleşme ile getiremezsin. Bu adamı biz alırsak temizinden 20 milyon girer, max 3 ay top oynayıp sonra kadayıf haline gelir. 4 yıl söve söve maaşını öderiz. Tanıdık geldi değil mi. :D

Kimseye 20 veremeyiz,zaniolaya 15 verdik hop oturup hop kalktı camia

Ha vericez diyelim mctominaya verirdim ben de,wendele de soğuk değilim ama 20 falan olmaz,10luk ikardinin 7lik sneijderin 6lık toreiranın 9luk sançezin yaptıkları ortada

20 verdiğin adamın takımı şl kupasının bi ucundan tutturması lazım

Is bitiren yoneticin ve paran olursa, 2 gunde tavernier gibi bek oyuncusuna indirebiliyorsun.

Bizde ne is bitiren adam var, ne de para var.

Bu arada Tavernier gibi adam cok rahat 2 sene ust duzey oynar onu cuzi bir rakama bitirip.

Parayi , Rabiot, Mctominay, Fofanaya basabilirdik.

Eger IKNA edebilen yoneticimiz olsaydi

Muslera
Tavernier - Nelsson - Sanchez - Kohn
Torreria - Fofana
Baris - Mertens - Ziyech
Icardi
Hic te hayal bir kadro degildi bu arada

Bizim haberlerle yatan kalkan Fabrizio bu dönem tek kelime etmedi bize yahu, bitti imzaya kaldı dedikleri adamın görüşmesini bile vermedi. Bu yönetimin bizim muhabirleri yemlediği gerçek galiba. Taraftar oyalansın diye sürekli isim atıyolar. Çok kızdık sövdük Karakullukçuya ama adam doğru söylemiş galiba, dedikleri tek tek çıkıyo.

Sağ bek işi artık Doue bir zahmet netleşsin de 1-2 güne orta saha için umarım eğri gemi doğru sefer olur ve ya büyük yatırım yapılacaksa Sucic vb. gibi maaşı düşük olan bir oyuncu alınır yada bonservis ve maaş olarak daha uygun olacak Dominguez, Jean Cajuste vb. gibi adamlara gideriz. Wendel, Scoot, Rabiot gibi isimler bana maddi olarak intihar gibi geliyor açıkcası.

Oğuz da mevzu şu Baris Alper‘in yükselişiyle birlikte birden bire „fiziksel kanat“ tanımı ortaya çıktı. Ondan önce Trezeguet veya Ghezzal‘in parladığı dönemlerde „dribblingci kanat alınsın“ mevzusu çıkmıştı. Her oyuncuyu bir diğeriyle kıyaslayarak vizyonumuzu baya kisitliyoruz bence şöyle bir gerçek var bu ligte her süratli futbolcu kolaylikla iş yapar zaten Avrupa da çoğu zaman geçişte oynadığımız için sprinter kanat eksikliğimiz yıllardır belli oluyordu. Bu yüzden Baris Alperi baştan bugüne kadar tutanlardan birisiyim gücü filan değil de sprinter olması en büyük özelliği ligde göze batma sebebi de bu. Oğuz barış kadar sprinter bir oyuncu değil bir kere. Zaha, Tete, Kerem, Ziyech, Yunus bunların hiç birisi süratli değil. Yıllardır söylediklerimin arkasindayim bu takıma yabancı da olsa sprinter bir kanat şart oğlu şart.

Sonko var mesela Gent mi emin değilim Belçika takıminda oynayan inanılmaz iş yapar mesela o rakamlara alinabilecek illa Yerli olmaliydi diyorsan Eren Dinkci geçen sezonun en süratli oyuncusu seçilmişti bundesliga da yanlış hatırlamıyorsam 5 M Euro‘ya Freiburga gitti teklif bile götürmemisizdir eminim.

Şu oyuncunun hastayım mesela explosive Winger‘in karşılığı bu tip oyuncular işte Oguzlara Keremlerle Avrupa da hiç bir şekilde başarıya ulasamazsin

Edit: Gent 7 milyona almış mesela

Eren alınabilirdi evet ama alınmadı, alınsa kimse Oğuz demezdi. Barış sadece süratli değil, güçlü ve gelişen bir adam. Yerli öncelik evet ama dediğin adamdan yüksek ihtimalle bir cacık çıkmaz, o adamların elde patlama yüzdesi de çok yüksek.

Bu ligin bug’ı bence hızlı kanatlar değil Ziyech gibi kanatlar, bunlar düzenli oynadığında inanılmaz istatistiklere çıkıyorlar, Ghezzaldaki olay buydu.

Ziyech
Feghouli
Quaresma
Ghezzal

Playmaker kanatlar herzaman is gorur

Terrier 22m euro Leverkussen yapti

bizim takıma baktıkça torreiradan ya da beklerden topu alıp merkezden ileri götren adam profili olarak Wendel Cuk duruyor

ama sonra bakıyorsun soruyorsun bu adam kademe /defansta torrera'yı tamamlayabilir mi .

baktın öyle ihtiyaç oldu torreira - Kaan -Wendele mi döner işler emin olamıyorum

ama - ofans ya da defansif anlayışa göre

senaryo 1 - Tor / Kaan / Wendel oluyor
senaryo 2 - Tor / Wendel / mertens
Senaryo 3 - 1 ile aynı ama Batshuai - İcardi beraber oyunda Wendel bağlıyor ortayı

oluyor gibi ama bireysel bakınca çıkan isimlere sanki bi defansif 8 bi ayağında topla iş yapan delici 8 gerekiyor hissi oluşuyor bende.

Joa pedroyu 2 haftada alamayan erden timura neler söylediniz burda.erden timur torreira için 1 ay fiyat düşmesini bekleyince sorun olmadı ama di mi?erden timur gibi 4-5 oyuncu ve hepsi de kaliteli ve fiyat olarak pahalı oyuncular ile görüşüyorlar,biraz sabır ya

17 yabancı var en az 2 daha alacaz ee nasıl olacak
Dubu oli cicaldau Tete morutan Yusuf gitse 11 yabancıya düşer 2 daha aldın 13 .Başka kim gidecek ?

ingiltereden 30 yaş üstü bek olarak tek isteyeceğim isim Kyle Walker olurdu. ki oda son demlerine geliyor 34.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt