Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhabbet ne ? ziyech talisca takası mı ?Talisca mi kaldı yav sirk topçusu olmayı seçti kendisi uzun yıllar önce. Takım ahengini de bozar. Ziyech en az 1 sezon daha kalmalı.
İtibar edilecek bir haber yok ama konu oydu.Muhabbet ne ? ziyech talisca takası mı ?
BAY'ın ve Keremin kaldığı senaryo da ziyech veya zahanın gitmesi çok olası geliyor bana .İtibar edilecek bir haber yok ama konu oydu.
Bende onu diyorum ikiside zor oynar Ziyech le talisca takası olur ama üste para versinler 5 milyon taliscada uygun maaşa gelecekse gelsin hem mertensle rotasyon olur hemde sağ kanat Ziyech mi barış mı kavgası sorunu olmazBAY'ın ve Keremin kaldığı senaryo da ziyech veya zahanın gitmesi çok olası geliyor bana .
Aynı fikirdeyim. Ziyech ne kadar sevsem de Zahanın gitmeyeceğini düşenerek Ziyech gitmesi bana daha normal geliyor.Bende onu diyorum ikiside zor oynar Ziyech le talisca takası olur ama üste para versinler 5 milyon taliscada uygun maaşa gelecekse gelsin hem mertensle rotasyon olur hemde sağ kanat Ziyech mi barış mı kavgası sorunu olmaz