Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel için oyun stili belhandaya benziyo falan diyenler var aman diyim ya. Bir 4 sene daha asistin asisti saçmalığı duymak istemiyorum. Adam gibi çat çat top oynayacak orta saha alalım lütfen

15-20 verdiğin her transfer zor. Hepimiz inanılmaz beklentiye gireceğiz ister istemez, o tarihimizin en yüksek bonservisi etiketi kolay kolay çıkmıyor çünkü. Yani Wendel'i de alsan zor, McTomminay'i de alsan zor.

Orada o rakamlara çıkmışken hepimizin kafasında herhalde Fofana gibi bir terminatör almak vardı ama gelmiyor işte o adamlar. Neden gelsin. Yalnız riski azaltmak için bence biz yine fiziği ve defansif özellikleri üst düzey adamları kovalasak daha rahat ederdim şahsen. Wendel ne yapar bilmiyorum da o paraların karşılığını vermesi için Torreira gibi oynaması lazım, müthiş oynaması lazım.

Orta saha işi gerçekten çok zor zaman geçtikçe daha iyi anladım.

Yabancı sınırı kesin değişirir. Bu ibrahim seçildi diye değil Mehmet de kalsa değişecekti bence. Çünkü 4 büyük bu konuda baya sıkıntılı. Bjk nin çakma erdem timuru konuşmuş 19 tane yabancıları varmış ve kimse gitmek istemiyormuş. Maaşımı alır otururum diyorlarmış. Tabi sınır 20 veya sınırsız olmaz ama yinede 14 filan olur.

BAY'ın ve Keremin kaldığı senaryo da ziyech veya zahanın gitmesi çok olası geliyor bana .
Bende onu diyorum ikiside zor oynar Ziyech le talisca takası olur ama üste para versinler 5 milyon taliscada uygun maaşa gelecekse gelsin hem mertensle rotasyon olur hemde sağ kanat Ziyech mi barış mı kavgası sorunu olmaz

Bende onu diyorum ikiside zor oynar Ziyech le talisca takası olur ama üste para versinler 5 milyon taliscada uygun maaşa gelecekse gelsin hem mertensle rotasyon olur hemde sağ kanat Ziyech mi barış mı kavgası sorunu olmaz
Aynı fikirdeyim. Ziyech ne kadar sevsem de Zahanın gitmeyeceğini düşenerek Ziyech gitmesi bana daha normal geliyor.

Yinemi aldık birineleri günde bir kaç kez alıyoruz birilerini ama kap filan yok

Hayırlı cumalar arkadaşlar eylül başı yeni oyuncular gelecektir az sabır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt