- 2 Temmuz 2011
- 132.719
- 55.614
- 5.338
Olur da mc tominay veya rabiot gelirse, wendel yabanci sınırı kalktığında 10 numara icinde düşünülmeli.teteyi direkt satıp para ekleriz ustune
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer bitti galibaGalatasaray, Guéla Doué transferini 6M€ + bonuslar karşılığında bitirmek üzere. Oyuncu, sağlık kontrolleri için İstanbul'a gidecek. (L’Equipe)
Şunu da çevirir misin rdas:
Yusuf direkt yerli olmali abi,lamı cimi yok ya yazık yaniYabancı sınırı artıcağı yönünde ciddi iddialar var 11+3 olacak diyenler var. Yusuf, Mertens ve sağ kanat yedeği olarak kalabilir o zaman iyi de ışık veriyor. Dubois, Tete, Oliveira ve Cicaldau her türlü gitmeli.
Niye reisŞu anda kimse gelemez. Haberiniz olsun.
Global bir kriz söz konusu. Sabahtan beri sisteme giremiyorum.Niye reis
Pazara kalır o zamanGlobal bir kriz söz konusu. Sabahtan beri sisteme giremiyorum.
Hatip başkan teknesiyle getirecek oyuncuları zaten reis sıkıntı yokGlobal bir kriz söz konusu. Sabahtan beri sisteme giremiyorum.
Hani gelmeyeceğim diye tutturmalarını saymazsak Fofana ve Hojberg'in ilk olmalarını isterdim ben. Fofana, Milanı istiyor. Hojberg teklifleri görüp son anda karar verecek gibi. Ya bekleyip Hojberg'de şansımızı deneyeceğiz ki büyük risk. Açıkta kalma riski olur. Ya da kalan üçünden birine gideceğiz. Kalan üçlüden tominay, wendel ve rabiotta'dan ise wendeli tercih ederdim. Rabiot nedense kendinden bekleneni karşılamamış gibi geliyor bana. Potansiyeli var ama o üst noktaya çıkamamış gibi. Tominay'da düz bir adam bence. Bu ikisi yerine wendel'de şansımı denerdim.Net 20 milyon var ortasaha icin ayrılan.wendel,hojberg,mc tominay,sabitzer vé fofana alabilirsin gayet ama hangisi gelmek istiyor?hojberg ve fofana burayı istemiyor.sabitzeri dortmund adam almadan bırakmayacakmis.mc tominay,wendel ve rabiot kalıyor geriye
Crowdstrike çökmüşNiye reis
Farketmez bence. Kriz olsa da olmasa da bizimkiler beceremeyecek bu gidişle transferleri.Global bir kriz söz konusu. Sabahtan beri sisteme giremiyorum.
O kim bilmiyorum ama yırtıcı bir forvet gibi ismi var Mert reisCrowdstrike çökmüş