- 4 Ağustos 2009
- 83.685
- 62.340
- 5.093
MHY olabilir mitruva resmi tranfer ile ilgiliyse şu anda oynayan fbli bir futbolcu ile ilgilidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MHY olabilir mitruva resmi tranfer ile ilgiliyse şu anda oynayan fbli bir futbolcu ile ilgilidir
Sen cidden 4'e ikna olduğuna inandın mı yani Nesyri'nin alacağı maaş için? 2 kere teklif revize ettiler oyuncuyu ikna etmek için 1 ay içinde. Kaçtan başladılar ilk teklifte 2 milyon maaştan mı? Ben zerre inanmıyorum. Takımın taban maaşlarını da görüyor menajeri ve minimum 6+ alacak fb'den bu adam.
Milanın solbeki ile stoper alacaklar su anbu bjkye sağ bek sol bek stoper lazım değil mi yaw mal gibi ileriye adam alıp durdular
hoca dün ne güzel ayar verdi ibramlan cenke ya
Talisman gelirse 500 forma dağıtmayan adam falan değildirtalisca gelirse fbli olurum
BCT Rtledi
evet
dövmek için alınabilinir.Hergün sabah akşam dayağını yerMHY olabilir mi
bekler hariç rotasyonda problem yok kiFenerin rotasyonu geçen sene bizden daha iyiydi biz iyi kadro sayesinde şampiyon olmadık.
Tutanımız sayesinde şampiyon olduk sağ bekin yok, bek alternatifin yok, orta sahada Oliveira, Ndombele denen 2 saçma oyuncu var, yedek forvet desen Icardi olmadığı an koysan zar zor gol atıyorlar.
Muslera, Barış, Mertens şampiyon yaptılar bu 3'lüden 1'i performansı düşük olsa 102 puanı geçtim 80'de filan kalırdık.
2012/13 sezonunda rahat şampiyon oldun ama 13/14'de rakibinden fark yiyerek şampiyonluklarını izledin.
Ben goztepe taraftarı olurum hojbreg,wendel haberi çıktığı yerde o çöpü alırsakister misin
Baktım ve yanlışın vardaha geçen sene takımların 14 yabancıyı nasıl doldurduklarına bak
siz zaten cimbomlu olmadınızBen goztepe taraftarı olurum hojbreg,wendel haberi çıktığı yerde o çöpü alırsak
Fofana iyi olur,milana çakarız.rabiot da da hepsineBir iş var olursa denecek isim Fofana’dır; Rabiot’tur; McTominay’dir
Ağustos'a az kaldı yani resmi maça 2 hafta var ve 2 tane ana eksik mevkin var 2-8 numaraların yok üstüne bek rotasyonu rezil halde şampiyon olan takıma bu yakışmıyor.bekler hariç rotasyonda problem yok ki
torreira-xxxx-kaan-berkan-demirbay
daha ne olacak
Bonservisi devam eden oyuncular için 2 kulüp arasında alışveriş olmaz. Başka birisidir@Uğur İz 'in prensi, öyle bir şey olsa lokma filan döktürür herhalde.![]()
Gsyi hainler ele geçirirse yapacak bir şey yok mecbur napalim , belki arnavutkoy belediysporda calisicam onu da tutabilirimsiz zaten cimbomlu olmadınız
fbli olurum göztepeli olurmu
olun kardeşim
biz kim gelirse cimbomluyuz