Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen cidden 4'e ikna olduğuna inandın mı yani Nesyri'nin alacağı maaş için? 2 kere teklif revize ettiler oyuncuyu ikna etmek için 1 ay içinde. Kaçtan başladılar ilk teklifte 2 milyon maaştan mı? Ben zerre inanmıyorum. Takımın taban maaşlarını da görüyor menajeri ve minimum 6+ alacak fb'den bu adam.

İkna olmak değil mesele 4 milyon da çok yüksek bir para el nesyr için onu demek istedim..
Gerçek olamayacak bir rakam olduğunu düşünmüyorum bonservisi bir topçu için... İnşallah dedigin gibidir bunlara daha çoğu girsin isterim

0b1b159a43ad629ee5a0435c46083784.jpg

Transfer söylentisi olursa ben hemen @Hayri Cund ‘a sorarım. En doğru bilgi renktaşımızda mevcut.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Fenerin rotasyonu geçen sene bizden daha iyiydi biz iyi kadro sayesinde şampiyon olmadık.

Tutanımız sayesinde şampiyon olduk sağ bekin yok, bek alternatifin yok, orta sahada Oliveira, Ndombele denen 2 saçma oyuncu var, yedek forvet desen Icardi olmadığı an koysan zar zor gol atıyorlar.

Muslera, Barış, Mertens şampiyon yaptılar bu 3'lüden 1'i performansı düşük olsa 102 puanı geçtim 80'de filan kalırdık.

2012/13 sezonunda rahat şampiyon oldun ama 13/14'de rakibinden fark yiyerek şampiyonluklarını izledin.
bekler hariç rotasyonda problem yok ki

torreira-xxxx-kaan-berkan-demirbay

daha ne olacak

ziyech-talisca takası demeye getiriyorlar şayet zaha transferine atıf değilse.

şayet böyle bir takas olursa kazığın alasını yemiş oluruz.

Arkadaşlar biz daha normal transferleri yapamıyoz ne transfer çalımı yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt