Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocayi 10 numaradan vazgecirip sag bek ve 8'e razi edenlerin sag bek oynayabilen sol bek veya sol bek oynayabilen sag bek getirecegini düsünmek fazlasiyla iyimserlik. 14 yabanciya tekrar imkan tanimalari bizim yöneticilerin hic hosuna gitmemistir.

Çocuk koyu Beşiktaşlı. Bize gelmek istemiyor olabilir. Bize yüksek fiyat çekiliyor olabilir. Öncelik olarak yabancı 8 numara isteniyor olabilir. Belki daha sonra düşünülebilir. Bilemiyorum birçok sebebi olabilir ama gündeme almak lazım...
Gelir bize direkt

Yusuf Demir açık açık Okan hoca'ya ben bu formayı istiyorum diyor. Mertensin arkasına yeni bir isim mi alınacağına bu çocuğa şans vermek lazım. Eğer bu çocuğu kazanırsak çok büyük bir transfer yapmış oluruz. Bir de federasyon başkanının gurbetçi oyuncularla ilgili karar düzeltmesi lazım. İşte o zaman dadından yenmez...
Trabzon için yapar ilk once zaten,gelir o kural

her türlü kiralanmalı 11 oynayabileceği bir yere, bizde gelişemez

ilk hazırlık maçı dışında da bir şey oynamadı zaten
Dün girdikten sonra da çok istekliydi ama her taraf genç kaynayınca etkili olamadı. Vücut dili tamamen artık ben bu takımda oynamak istiyorum başka bir yere gitmek istemiyorum diyor... Bu yüzden de şans verilmeli bence...

Dün girdikten sonra da çok istekliydi ama her taraf genç kaynayınca etkili olamadı. Vücut dili tamamen artık ben bu takımda oynamak istiyorum başka bir yere gitmek istemiyorum diyor... Bu yüzden de şans verilmeli bence...
valla kendisi için de bizim için de gitmesi en doğrusu bence

bizde bu bollukta hayatta forma bulamaz

bi de bu sezon ziyech, usuf, zaha falan üst seviye performans veriyormuş. üff!!!!!!!!!

Bize gelmek istiyor denilen adamı forma tanıtımda kullanıyorlar, biz ise 2-3 ciddi alıcısı olan Zaniolo'yu pazarlamayı geçtim, satmak için alıcının ayaklarına gidiyoruz, haftalarca uğraşıp opsiyonlu kiralık gönderiyoruz. Oyuncu desen gidiyor GS paylaşımlarını siliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt