- 23 Ocak 2019
- 22.149
- 28.609
- 2.183
Kesinlikle! Bu yüzden Sergen'i kınıyorum.Profili sergen olan birinden ve tjkli bir sayfadan akılcı birşey beklemek ölüden bir şey istemekle aynı rengim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle! Bu yüzden Sergen'i kınıyorum.Profili sergen olan birinden ve tjkli bir sayfadan akılcı birşey beklemek ölüden bir şey istemekle aynı rengim
Kolpalıgı uzayın derinliklerinden bile belli olsa ilkay haberi sahşımı keyiflendirme diyememKesinlikle! Bu yüzden Sergen'i kınıyorum.![]()
Cengiz Ünder'i Napoli'ye verecekler yine hile hurda çeviriyorlar bizimkilerde daha hiçbir işe yaramasınlar.
Öyle bir statü yok ilkay her şekilde yerli oynuyorYabancı statüsündeki ilkayı istemem. Lakin yerli statüsündeki ilkay tadıından yenmez
Niye hep aynı isimler. 3-4 tane adamdam başka isim dönmüyor, cebimizde 15-20 milyon var yine adam bulamıyoruz.Kaya Temel: “Galatasaray’ın 8 numaradaki ismi Wendel, Hojbjerg ve McTominay üçlüsünden birisi olacak.”
oyuncuların alakasızlık bağırttı