Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim paraları adada her gün şarap partisi yapan dedeler yiyeceğine Wendel yesin. En azından nereye gittiğini biliriz. Ben razıyım.

@Emre Utkucan şu Sverre Nypan için bir rapor hazırlasana kral

Ben hojbjergin aradigimiz adam oldugu fikrindeyim
Düşüşte bir sezon geçirdi,
Kuzeyli, 29 yaşında ve kol gbi maaşı var.
26 falan olup gözden düşen bir herif olsa okey de yıllardır premier ligin o ağır temposu altında fiziksel yorgunluğu zirveye çıkmış bir herif haline dönüşmesi olası.

P.l. iş yapmış kim varsa burada sıçıp sıvadı, 2-3 sene düşüş yapıp vücudundaki o yorgunluğu atmalı, oranın oyun tarzı da sistematik ve planlı burası amazon kardeş.

O nedenle p.l. bonservisli oyuncu alınmasına karşıyım çok net. 21 yaşlarında olur belki denk gelir alırsın okey ama orada kendini bitirmiş adamlara para vermek gereksiz.

Ben de bu yüzden Wendel'i hiç istemiyorum ama Sportinglilerin yorumlarını okudum geçen gece baya ve biraz daha umutlandım

Jorge Jesus ile kulübün dağılması ve taraftarın tesisleri basıp topçuları dövmesiyle dip yaptıkları dönemle Amorim'in gelip şampiyonluk hasretini bitirdiği dönem arasındaki geçişteki en sevdikleri ikinci topçu Bruno Fernandes'ten sonra. Raphinha, Matheus Nunes, Coates falan gibi heriflerden daha çok seviyorlar

Sporting'de yanında Doumbia ve Battaglia gibi sert kalas ön liberolarla önünde Bruno Fernandes ile box-to-box gibi oynamış. Eforunu tekniğini falan acayip övüyorlar. Sezon ortası Bruno Fernandes'in ayrılması ve Amorim'in gelip 3-4-3'e geçmesiyle orta saha ikilisinde yine banko oynamış yanında defansif profilde bir herifle, sezonu Matheus Nunes ile 3-4-3'te çift pivot oynayarak bitirmişler ve Sportingliler o dönem ikisini de baya beğeniyormuş gibi görünüyor

Zaten ucuza gitti falan diye sinirlenenler de var herif ayrıldığında ama tabii şu an alacağı kontrat ile vs. o zaman ortaya koyduğu eforu koyar mı bilemem. Bir de istikrarsız olduğuyla ilgili çok fazla yorum var. Bir grup insan da saha dışı olaylara takılmış, galiba kulüpten izin almadan başka bir maç izlemeye falan gitmiş bir de pandemide karantina bozmuş

Okumak istersen: Marcus Wendel (Saída: Zenit)
Ula bu sportingten de ne topcular cikiyor ya

Okan hoca yabanci oyunculara da düşkün he,bi 14 olsun bakalım kimleri isteyecek

oyun stilimizden ötürü bence kimi alsak bazı maçlarda orta sahamız geçilecek ve yakalanacağız.
özellikle kaptırılan topa karşı ani prese kalkıp karşılık alamayınca büyük alanlar veriyoruz. avrupa maçlarında çok gördük.
o yüzden tam olarak bizim için ideal bir oyuncu var mı emin değilim.

bir tercih yapsam hem kontrada geri koşabilsin hem de karşılamada bütün yük torreira'ya binmesin diye çabuk, defansif özelliği önde olan birini alırdım ama bu şekilde hücumda sıkıntı çıkabilir. unutmayalım ki taraftarın çok tutmadığı kerem demirbay'ın kilit çözdüğü maçlar oldu. ofansif katkı da önemli.
McDominay

Geçen sezon boyuna salladığım Demirbay'dan bir tık fazlasını verecekse Wendel çok fena hayal kırıklığı olur. Gerçi Fred'den iyi diyenler de var bir fikre sahip olmak zor bu transferde.

Bir kaç gün öncesine kadar orta saha konusunda bu kadar bütçe varsa bekleyelim kafasındaydım ama bunlar öyle fırsat transferini de becerecek gibi durmuyor. Tominey, Hojberg, Rabiot gibi isimlere imkansız bakıyorum artık. Bu isimler ile iletişim kurup ikna edebilecek çapta isim yok.

Hoca bence Wendel'i Avrupa ve ligdeki çetin maçlarda Mertens yerine koyup Torreira'nın yanına form durumuna göre yerlilerden birini düşünüyor. Kolay maçlarda ise Wendel-Mertens ile çıkıp Torreira ve 2 atlet sağ ve sol beki ile geri dönüşleri toplamaya çalışacak.

Rakip sahada zaten top kazanıyoruz, hızlı hücumlar yüzünden sık top kaybettiğimizde geriye koşacak topçumuz az, böyle bir orta saha ihtiyacımız olduğunu anlamıyorsanız maç falan izlemiyorsunuz demektir.

Wendel geldiği senaryoda Avrupa’da ve önemli maçlarda Kaan, Berkan oynamak zorunda kalır ya da gider başka birini alırız.
Wendel’in gelmesini istemeyen biri olarak bir analiz videosunda geri koşullarını mutlakaa yaptığını görmüştüm. Şimdi analiz yapanı hatırlamıyorum ama pek çok örnek vermişti top kaybı da geriye koşu attığı ve tembel olmadığı yönünde.

Bonservis geri dönüşü, bonservis bedeli, oyuncu özellikleri bakımından ben de mesafeliyim ama Okan Hoca ısrarla istiyorsa vardır bir bildiği demek istiyorum artık...

Duz, fazla defansif oyuncu istemiyordun yani tek yonlu oyuncu olmasin demistin, simdi ofansi biraz daha kuvvetli oyuncu gelecek diyorlar onu da begenmiyorsun. :D

Zaten gecen gun hocanin aciklamasini hatirliyormusun? Ilk once oyunun her yonunu oynayabilen bir oyuncudan bahsediyordu, en son gecen hafta teknik, kreatif ve gol atabilen orta saha olsun demisti sonra sende Camavinga'yi istiyor galiba diyordun ;D
Ben çözümden bahsediyorum, hayal satmadan.

Wendel’in olumlu yanlarını yazdım, bu transferin ne gibi açıklar bırakacağını da yazıyorum, %80 ihtimalle de haklı çıkacağım. İkili pivot için uygun bir ikili değil Wendel ve Torreira. Eninde sonunda denkleme Kaan ya da Berkan girecek o senaryoda.

Düz, fazla defansif oyuncu istemiyorum diye bir durum da yok, mevcut yapıda ikili pivota uygun oyuncunun azlığından bahsediyorum, birileri bağlantıyı sağlamak zorunda çünkü.

Lucas’ı yollama sebebimiz takımdaki en iyi top çalan adam olması, yine devam edeceğiz buna. Geçişleri savunacak adama ihtiyaç var açıkçası her türlü, ligde alt seviye takımlara sorun olmaz ama aynı planla kafa maçları oynayamayız.

Wendel ofansta çok katkı verir o ayrı.
İleride top kapması iyi ise tam tersi bir plana dönülebilinir. Wendell i de izleyip bildiğim için söylemiyorum bunu. Birilerinin paylaşımlarından mantık yürütmeye çalışıyorum. Ama şayet ileride sağlam durup top kazanırsa torreira o enerji ile arkayı silip süpürebilir. Tabi bunu anlamanın tek yolu en az 7 8 Zenit maçını 90 dk alıcı gözle izlemek. Ben hala atıyorum bize kök söktüren İskandinav takımlarındaki bitmek tükenmek bilmeyen ayağı biraz top yapan daha düşük bütçeli bir oyuncunun daha fazla katkı sağlayabileceğini düşünüyorum ama eminim hoca ve Ayhan iyi izlemişlerdir istedikleri oyuncuları.

Ayhan adını özellikle söylüyorum. Erden Timur röportajda ya seferoviç ya anghelino transferinde herkes çok faydalı olacak derken Ayhan hoca hayır demişti dedi. Ben de Ayhan ın topçudan iyi anladığını düşünüyorum.

Ben çözümden bahsediyorum, hayal satmadan.

Wendel’in olumlu yanlarını yazdım, bu transferin ne gibi açıklar bırakacağını da yazıyorum, %80 ihtimalle de haklı çıkacağım. İkili pivot için uygun bir ikili değil Wendel ve Torreira. Eninde sonunda denkleme Kaan ya da Berkan girecek o senaryoda.

Düz, fazla defansif oyuncu istemiyorum diye bir durum da yok, mevcut yapıda ikili pivota uygun oyuncunun azlığından bahsediyorum, birileri bağlantıyı sağlamak zorunda çünkü.
Acaba zayif rakipleri kenara birakirsak, zorluk derecesi yuksek maclarda ucluye donebilir mi diye merak ediyorum? Yani aklima yatan; Kaan-Torreira-Wendel seklinde bir merkez hatti.

Maximin ayew,el nesyri slimani,Oguz aydın yeni baris alıcı,caglar diego reyes gibi geliyor gözüme 🫣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt