Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyuncu hala serbest, kim serbest iken alirsa akilli bir is yapmis olur:

Wendel Fred tüm sezon istatistik karsilatirma yapdim, sofa score üzeri

Wendel ofansif ve defansif hemen hemen her istatistik de fredin önünde

Ekli dosyayı görüntüle 253421
Şu maçı 75dk izledim. Sonra çıktı oyundan. Bu adamı Fred'e pek benzetemedim açıkçası. Daha çok Bruno Fernandes'e benziyor stili. Tembel bir adam değil. Pırpır tempolu merkez gibi görünüyor.
Fredle alakası yok ya, her Brezilyalı orta sahayı Fred sanıyorlar, adam playmakerlık yapıyor bir kere Fred bariz tempolu box to box.

Bay Buruk ben kerem demirbay ile de bayerne oynumu kabul ettirdim dediğinden beri ciddiye alamıyorum. Yani kimi koysa 8 noya sisteme uyacağını düşünüyor. Bu yüzden birbirinden farklı orta saha modellerine gidiyoruz şaka gibi olay. Oraya alacağı bir tane hakiki dinamik 8 numara. 1.5 senedir giderilemeyecek bir ihtiyaç mıdır bu yani.

Bay Buruk ben kerem demirbay ile de bayerne oynumu kabul ettirdim dediğinden beri ciddiye alamıyorum. Yani kimi koysa 8 noya sisteme uyacağını düşünüyor. Bu yüzden birbirinden farklı orta saha modellerine gidiyoruz şaka gibi olay. Oraya alacağı bir tane hakiki dinamik 8 numara. 1.5 senedir giderilemeyecek bir ihtiyaç mıdır bu yani.
Kaan demiştir, Demirbay oynamadı ŞLde pek.

90 dklık tempolu bir Kaan zaten ihtiyacımızı karşılardı bence.

Bunları yapıyor ama şu maç özelinde takım çok kompakt duruyor. 5-3-2 oynuyorlar zaten. Gittili geldili bir oyun da yok haliyle. Bu da ekonomik oynamasını kolaylaştırıyor. Bizde patlayıcı koşuları 1 maç içinde 5-6 kere falan yapmak zorunda kalacak. Bu maçta 1 kere yaptı onu mesela. Bu da fizikselliği direkt etkileyen bir mevzu.

krasnodar maçını izlemiştim geçen gün 4-2 biten rusya kupası maçı,
dediğim koşuları baya iyi yapıyor, yalnız takım olarakta gerçekten iyi oynuyor adamlar. sırıtan oyuncu yok kadrolarında, çok uyumlular özellikle hücumda, geçişlerde,

glushenkov diye bi forvet almıslar o çocuğu da çok beğendim, rusya ligi bir fırsat aslında şu an, oradan ayrılmak isteyen oyuncular konusunda. orada başarılı olan oyuncuların çoğu burada da başarılı olabilir, az çok benziyor oynanan oyun tarzları

Yanlış dinlemişsin. Kerem değil Kaan o...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt