Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay çıksaydı, İlkay+Camara tarzı bir şey yapardık. Yabancı açılırsa da Camara’yı genç diye Guido’ya tercih ederim. En azından idman yapıyor, bir de Okan Hocaya bir 11 oyuncusu daha verirsek ligin ilk yarısı sistemle yine fazla oynar.

Kesici 6’da hiçbir Türk oyuncu yok, bir İsmail var işte. Salih falan alsak bir işimize yaramaz.
Okay fena olmaz aslında rotasyonu kesici türk iste

Etki manasında değil, yetenek manasında Hagi harici digerlerini geçer Lincoln. Topla yapamayacağı pek birşey yoktu.
Okocha'yı nasıl geçiyor yetenek anlamında Lincoln anlamadım. Kendisi oldum olası abartılı gelmiştir bana.

mertens’in ilk geldiği zamanda da mesela savunma yönünde sorun yaşarız gibi bir fikir vardı,
hoca mertens’i sisteme öylesine ikna etti ki -tabi mertens’in futbola olan sevgisi, kazanmaya olan hırsı, isteği de burada kritik-
takım savunmasının en önde gelen isimlerinden biri oldu mertens.
wendel’de ofansif becerileriyle öne çıkan, iyi bir oyun kurucu ama takım savunmasına da ciddi katkısı olacaktır bence.
sürekli toplu/topsuz hareket halinde olan tempolu bir oyunu var, bakalım hayırlısı

Biz takım güçlenecek diye beklerken barış ve sanchez giderse şaşırmayalım. Bu yönetimden herşey beklenir

6 8 milyonluk sağ beki alamadılar daha 20 milyonluk topcu için yorum yapmayalım bence

Ligde oynadı. Hakkı var ama CL de yemez o. CL de yese zaten bangır bangır yüksek maliyetli oyunculara gitmez. O söylediği de 8 numara için değildi aslında kerem aktürkoğlu için söyledi. 10 numarada oynattık ve iyi de oynadı dedi. Aslında isim olarak doğru duymuşsun. 10 numarada başarılı değil diyorsunuz ama ilk Bayern maçında ve manu maçında kerem ile oynadık o bölgede dedi. 2. Maça mertens ile başladık ama o maçta da mertens çok etkili olamadı demeye getirdi.

Olayın 8 numara ile alaksı yoktu yani...
dk 35'de başlıyor. Dinledim tekrar yine aynı görüşteyim mantalitesini eleştirirken. Ben 17 yaşındakine de 35 yaşındakine de bu oyunu oynattırırım diyor. Kaanla oynadım Keremle yaptım diyor. Ben doğru bulmuyorum adam gibi orta sahaya oyuncu transfer etsinler artık.

Höjbjerg iyi güzel ama feci düşüşte ve onun da €5m maaş beklentisi var deniyor, ayrıca 29 yaşına girecek. Tottenham da €15m civarı bonservis bekler

İki yıl önceki gibi top oynayacaksa ve fiziksel olarak geri gitmeyecekse hayli hayli değer ama garantisi yok işte

1. Hagi
2. Sneijder
2. Lincoln
3. Arda #10
4. Mertens
5. Ilic
6. Felipe
7. Alex
8. Okocha
9. Belhanda
bjkli kafasından çıkalım rnkts güldürdün 🤓 şu listeden bikere Hagi Okocha diğerlerinden ayrılır
İliç Felipe bu isimlerin arasına koyulmaz
Belhanda ilk 30 a giremez 🤓

7 milyon maaşla beles rabiot ya da Guido uygun gibi 14 yabancida

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt