Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncusunu bklamıyorlar zaten orda savunma yapacağı bir durum yoktu. Olayın özeti adam pek de ciddiye almıyor meseleyi bizde bunu eleştiriyoruz. Bu sene de 8 no getiremezlerse yönetime de hocaya da hesabı sorulur Kaan, Kerem dinlemezler e yeter yani 38'lik Mertensle yılı bitireceksin yine biraz ciddiye alsınlar şu işi.
Savunma amaçlı söylemiyor. Ama elindeki her oyuncu ile empati yapıyor. Söyleyeceğim şey elimdekini etkilemesin diyor. Bir de 102 puan toplamış takımının oyuncularını onure etmeye çalışıyor her fırsatta. Onun özelliği bu bence ve bu yüzden de oyuncular ile arası iyi...

14 yabancida wendel,doue,guido yaparsak ve yusuf yerli olursa embolo ister miydiniz halen

Savunma amaçlı söylemiyor. Ama elindeki her oyuncu ile empati yapıyor. Söyleyeceğim şey elimdekini etkilemesin diyor. Bir de 102 puan toplamış takımının oyuncularını onure etmeye çalışıyor her fırsatta. Onun özelliği bu bence ve bu yüzden de oyuncular ile arası iyi...
rol oyuncusu bakması gerekir. Farklı farklı profilleri örnekleyip onlarla da ben oynatıyorum demesini ben doğru bulmuyorum. Rollere doğru oyuncular koymazsak akışkan oyun çıkmaz çıkmaz çıkmaz.

evt 1 kadro kuralım epeyi süredir kadro kurmuyorum. en son 24 saat önce kurulum yaptım.

Muslera
Due Sanchez Apo Kohn
Torreira Hojbjerg
Barış Wendel Zaha
Kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt