Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
genel anlamda degerli ve iyi noktalara deginmissin sevgili kagan .
< mesajini okurken aklima >

sevgili @Naci Liboş gecenler de oyuncuya dair nacizane fikrimi sordugunda -oyuncu resmi olarak gelirse daha detayli nacizane deginmeyi dusunuyorum yaniti vermis ~akabinde > ozet bir gozlem mesajimi beraberin de gondermistim. o gonderdigim mesajimin satir aralarinda olan ^kimi noktalari *senin yorumunda gorunce ,buradan da belirtmek istedim begeni babinda.

diger yandan,

velhasil, nacizane gozlemimde kendisinin avrupa kitasi ozelinde genel ve de gelisken evrilgen potansiyelli oyununa dair pozitif *kirilma ani > portekiz takiminda donemin hocasi *jesus'un ayrisilisi sonrasina denk gelir...

transferi *resmilesirse, nacizane bir kac noktaya kendi basliginda deginmeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar.

yüksek ihtimalle oyuncuyla sözleşme şartlarında anlaştığımız söyleniyor, ivan ilic’in zenit’e transferi tamamlanırsa -ona ek olarak bir orta saha oyuncusu daha alacak zenit- ilic sonrası wendel’de bonservis konusunda da anlaşırız diye düşünüyorum.

umarım resmileşir, senin de görüslerini okumak isteriz üstad

other leagues… allahın belası ligimiz yine ayaklar altında

Kutlu iyi bi insana benziyor,alper mert gibi.ben yoneticilerin yerinde olsam bu ikisini bilgilendiririm.digerlerini at çöpe

Liverpool joao gomezi alacak,manchester ugarteyi aldi,ilgili mi bilmiyorum.arsenal almaz.bakalim bize haber gönderecek mi,çünkü 4 ağustos haftasi takimi belli olacak

Şimdi düşünüyorum da ben prekazi o golü atarken 7 yaşında ve o anda ne yapıyor oradan topa vurulur mu diyordum. Benim oğlan 6 yaşında ve bir maçı 90 dk izlemişliği yok. :( ilginç değil mi bu? Benimki mi acayip oğlumun ki mi?
Bizim çocuklukta bu kadar fazla alternatif yoktu rnkts, herşey değerliydi, biz 17 yaşındayken arkadaşımızi evden arayıp Ziynet teyze Hakan evdemi diye sorup bidaha akşam 9da geri dönüş alıyorduk 🤓🤓

aynen cezalıydık,hatta bir sonraki tur Bükreş rovansinda´da cezalıydık Izmir´de oynamistik
Bükreş maçı deme bana. Hagi yı ilk kez izlediğim maçtı o sanırım. O yaşta hasta olmuştum ona. Birde ilerleyen yıllarda bir Prag mağlubiyetimiz vardı. O maçta da nedved i ilk defa izlemiştim.

Şimdi düşünüyorum da ben prekazi o golü atarken 7 yaşında ve o anda ne yapıyor oradan topa vurulur mu diyordum. Benim oğlan 6 yaşında ve bir maçı 90 dk izlemişliği yok. :( ilginç değil mi bu? Benimki mi acayip oğlumun ki mi?
ayni duygulari yasamisiz , bende tipki senin gibi dusunmustum; ordan vurmaz galiba :).. o zamanlar hayatimizda tutkularimiz, baglarimiz ,cok daha fazla vardi, simdiki nesil futbolu bile ps5 de oynuyor,, bizler sokaklarda dizlerimiz yaralanan cocuklardik :)

Bu gece birsey olacagi yok, iyi geceler:

1000010599-jpg.253340

Guido-Toreira-Wendell muazzam 3lu olmaz mı ya ? Biraz defansif gibi ama taş gibi orta sahamız olurdu.. Ligde çoğu zaman mertens oynar o yokken 3luye geçeriz özellikle Avrupa'da geçen sene yaşadığımız zorlukları asardik
Guido resmen yeni melomuz olur fakat kulüpte bunu akıl edip o adama teklif yapacak birinin olduğunu sanmıyorum. Hala boşta, umarım Türkiye’de bizden başka bir takıma gitmez

Gecen yaz en sinir bozucu olan sey fred ve menajerinin fotosunu paylaşmam ve bunun aslinda fb icin olmasiydi,nerden bileceksin ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt