Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhtemelen araplardan haber bekliyordur şimdi, oradan bi teklif alamazsa aşağı yukarı 3-3.5 maaşa falan gelir bence de buralara. 3-5 arası imza parası tutar. aradığını baska yerlerde bulamazsa tabi
Rabiot ve hojberg de mevzu para degil ama onlar da guido gibi ağustosa kadar bekleyecek

arap kralı mıdır nedir
kulüplere bütçe belirlenecekmiş galiba orada,
tüm avrupa’da değişik bir hareketsizlik var transfer piyasasında
araplar o işi çözdükten sonra canlanır herhalde, ağustos tüm avrupa için baya hareketli geçer

İsviçre Ligide başlamış 😲
Biz şöyle 1 hafta daha bekleyelim ligler başlamaya yakın hiç kimse topçusunu vermez
Ndombele gibi bişey bakarız yine

Yangin tayfa Wendel transferine engel olun yoksa tarihi kazik yeriz

Erden Timur’un etkisi ile rakipler onun gibi transferde insan ilişkisi iyi olan ama şovmen olan

Acun
Hüseyin Yücel

İkilisini getirirken (bana göre ikisi de tırnağı etmez insan olarak) biz gidip Albayrak’tan hallice İbrahim ve 4.5 Milyon’dan aşağı kontrat olmadan sözleşme imzalamayan kulübe 1 kere transfer cezası aldırıp 3 yılımızı Etebo’lar ile haram eden Bursaspor’u amatöre yollayan Cenk’i getirdik tekrar

Şu cümleyi okuyunca bile Dursun istifa der insan.

Oguz transferinde bir cakallik donmus.

Bu adamlar 6 ya almadi mi Kap ' a neden bonservis bedelini bildirmedi ? 3m uzeri bildirmek zorunda degiller mi ?

muhtemelen araplardan haber bekliyordur şimdi, oradan bi teklif alamazsa aşağı yukarı 3-3.5 maaşa falan gelir bence de buralara. 3-5 arası imza parası tutar. aradığını baska yerlerde bulamazsa tabi
Araplardan haber bekleyen topçudan bize hayır gelmez

sağlıklı bir kulup
alternatif topçusunu 5 milyona sataa
yerini altyapı topçusu ile doldurur

tolgacığım o liste zaten bizim yönetime uymaz anlamazlarda zaten
Altyapı da berkan ın yerini dolduracak bi topçu var mı varsa bilelim aga

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milan denen embesil kulüp hala Yousef Fofana'yı indirememiş 12 mio vermişler Monaco 18 istemiş. Oyuncu gelmiyorum dese bile sırf bunlara inat 18'i vereceksin enazından milana bizim ilgilendiğimiz oyuncunun aklını çelmek neymiş göstermiş oluruz. Rus liginin pis bıyıklı brezilyalısını bulup 18 mio vermeyi biliyorsunuz asıl bu adama yapıştıracaksın parayı.

Ben wendeli 8-10 numaraya düşünüyorum daha çok.guido alsak şu an süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt