- 4 Ağustos 2009
- 90.157
- 71.100
- 5.188
Tepki göstersenize, bu gidişle biz ağlayacağız bu rezil yönetim sağolsun…
Fener değil GSli taraftarlar kan ağlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tepki göstersenize, bu gidişle biz ağlayacağız bu rezil yönetim sağolsun…
Yapsın birde oradan linclesinlerMuhabirler güzel linçleniyor. Emre kaplan birazdan giderli sözler paylaşır
geç bile kalındıMuhabirler güzel linçleniyor. Emre kaplan birazdan giderli sözler paylaşır
Gala verdi az önce haberi o bebe net içeriden haber akışı alıyor. Mc Tominay gecesi direkt olmuyor dedi. Herkes Doue-Wendel'e bitti derken yok çekti.Dinamo Kiev'den Mykola Shaparenko ismi geçiyor şimdide.
Yazdıklarım anlaşılmamış sanırım. Öncelikle transferler neden bitmedi diye yaygara koparmıyorum. Benim derdim yönetim ile taraftarın arasındaki sorunların çözülmesi. Burada itidal çağrısında da bulunsam sizler bunu kabul etmiyorsunuz. Sıradaki çağrım da yönetime. Ayrıca defolun gidin de demiyorum. Çıkın açıklama yapın ortamın gerginliğini alın diyorum. Sonrasında da olacakları söylüyorum. Aslında biraz da kızım sana söylüyorum gelinim sen işit de diyorum. 5 transfer de gelse şampiyonluk gelmez diyorum. Çünkü şu anda taraftar bir düşman olarak görüyor yönetimi.
Başında da söyledim bana kalsa transfer niye gelmedi diye yangın yapmam. Ama ortada gereksiz bir yangın varken çıkıp da ortamın gerginliğini almaya çalışmayan yönetime de saydırırım.
yayın açacaklarını sanmıyorum çünkü besbelli haberler kötü - ya da haber yok - yönetimide ali koça yaptıkları eleştiri düzeyini yapamayacaklarından açmazlar bence.Hadi H.Y ve G.D. biraz sallayinda inanalım ihtiyacımız var
Vizyonsuz herifler, utanmaz ahlaksızlar birde transferle ilgili makara geçiyorlar.