Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zenit ve Rennes bunlar bu kadar vasat yöneticileri nereden bulmuş deyip olayı fırsata çevirerek Sanchez ve Barışa çökmese bari...

1000088006.gif

Barisi sançezi 15e satarlar ustune yalan dolan imkansiz bonuslar koyarlar 25e sattık derler. Nevzat önde flama taşır rekor satış diye.

Bugün yarın konuşacak yönetici/başkan: “Galatasarayın sokağa atacak parası yohh” “ince eleyip sık dokuyoz yea” “teklifimize karşılık uçuk isteklerde bulunuyor topçu/menajer”

Geçin bunları, biz kuşlar gibi angut değiliz. Galatasaray taraftarı aklı başında ve sofistike

Real Madrid şampiyonlar ligini aldı her gün kutlama filan mı yapıyor görmüyoruz bu iş vizyondur büyük kulüp lig biter yeni sezonu açar planlamasını yapar ona yoğunlaşır saçma sapan 81 ilde partilemez.

Öyle küçük kulüp işlerine girmeyeceksin burası Galatasaray, Mayıs ayı bittiği an şampiyonluk biter bunu öğrenemeyen becereksiz herifler bunu öğrenemediyse kulüpten defolsun.

Yazdıklarım anlaşılmamış sanırım. Öncelikle transferler neden bitmedi diye yaygara koparmıyorum. Benim derdim yönetim ile taraftarın arasındaki sorunların çözülmesi. Burada itidal çağrısında da bulunsam sizler bunu kabul etmiyorsunuz. Sıradaki çağrım da yönetime. Ayrıca defolun gidin de demiyorum. Çıkın açıklama yapın ortamın gerginliğini alın diyorum. Sonrasında da olacakları söylüyorum. Aslında biraz da kızım sana söylüyorum gelinim sen işit de diyorum. 5 transfer de gelse şampiyonluk gelmez diyorum. Çünkü şu anda taraftar bir düşman olarak görüyor yönetimi.

Başında da söyledim bana kalsa transfer niye gelmedi diye yangın yapmam. Ama ortada gereksiz bir yangın varken çıkıp da ortamın gerginliğini almaya çalışmayan yönetime de saydırırım.
:)

Hadi H.Y ve G.D. biraz sallayinda inanalım ihtiyacımız var
yayın açacaklarını sanmıyorum çünkü besbelli haberler kötü - ya da haber yok - yönetimide ali koça yaptıkları eleştiri düzeyini yapamayacaklarından açmazlar bence.

rodop bile yayında durup güzelleme yapacak yüzü bulamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt