- 12 Şubat 2010
- 4.470
- 1.092
- 1.563
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yaw sonra en az 1 ay ofansif postlar atıp duruyorFeramuzu gazla da mihliyalim.
Sweet Home sezon 3 gelmis Netflix'eHangi film
yönetimi korudular , acele yok , zaman var vs vsmuhabirler gercekten ölü taklidi yapiyorlar
enteresan
Bu aksam yayini yokmu bunlarinHaluklari da derhal engelleyin. Yok kardeşinin işleri yüzünden uzamışmis falan filan herkes kolpaci. Bütün kolpacilar yasaklanmalı
Güncel akışta yok, sayfa kendi yorumunu yapmış önceki haber üzerinden muhtemelen. Modlar editleyebilirler durduk yere germeyelim forumuŞu tarz paylaşımları görünce mecburen foot mercato hesabına, sitesine girip kontrol etme gereği duyuyorum. Misal bu haber yeni mi yoksa öğlen Santi'nin girdiği haber üzerine atılan etkileşim tweeti mi?
Yani bu sayfaların tweetleri atmadan önce bir kontrol etsek daha sağlıklı olur görüşündeyim ama forum neticede, yasak yoksa ve kaynak yazıyorsa paylaşmanız da doğal.
Nasreddin hocanın gole maya çalma hikayesini anlat kaçıyor. Recep ivedigin ruyasinda ak sakalli dededen kaçtığı gibiYok yaw sonra en az 1 ay ofansif postlar atıp duruyor![]()
Morutan'a eleştiri anlamında yazmadım ki yav ilgilendiğimiz oyuncuların maçları izlediğimizde %99 skor katkısı yaparlar hiç şaşmaz. Bunun için yazılmıştı. Nitekim Wendel de 2 asist yaptı. Morutan hatırlatmaydı işte.Morutan niye itin şeyine sokulur anlamam. Sakatlanmasa veya bizim 13. olan kadro değil de şampiyon olan kaliteli kadrolarda bulunsa gayet iyi oynardı.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Şu anda yangın zamanı olduğu için bu atılan tweetler hem etkileşim hem de ateşi harlama tweetleri, atanlar GS'yi falan düşünmüyor yani belki Gs'li bile değiller bu hesaplar amaçları tamamen etkileşim ve para. Ha yönetim hak ediyor mu? Hak ediyor sen bilgi akışını resmi kanalların üzerinden düzgün sağlamazsan, bir transferi bu kadar uzatırsan gereksiz yere, her hareketinde sürekli bilinirse bunları da hak edersin.Şu tarz paylaşımları görünce mecburen foot mercato hesabına, sitesine girip kontrol etme gereği duyuyorum. Misal bu haber yeni mi yoksa öğlen Santi'nin girdiği haber üzerine atılan etkileşim tweeti mi?
Yani bu sayfaların tweetleri atmadan önce bir kontrol etsek daha sağlıklı olur görüşündeyim ama forum neticede, yasak yoksa ve kaynak yazıyorsa paylaşmanız da doğal.
ya para falan yok butce 10 m belki vardir oyuncu satilirsa transfer yapacak cakalallar guya bunlarin derdi basari degil florya projesini gecirsinler yeter dursun oyalayin oyalayin deyip duruyordurMajsateleri diye eleman sağlam giydiriyor gazetecilere. Bazı vahim iddialarda var. Yönetimden özel imzalı formalar verilmesi falan fila
Hepsini ham yapacağız kurtuluşları yok.Yönetim muhabirleri öne atıyor resmen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi