Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.052
- 4.835
- 2.278
Skorer bir merkez ortasaha.Dinamo Kiev'den Mykola Shaparenko ismi geçiyor şimdide.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skorer bir merkez ortasaha.Dinamo Kiev'den Mykola Shaparenko ismi geçiyor şimdide.
Yönetim muhabirleri öne atıyor resmen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoca hikayesine sesli güldüm Bide sevmezler yaw , hayret ediyorumNasreddin hocanın gole maya çalma hikayesini anlat kaçıyor. Recep ivedigin ruyasinda ak sakalli dededen kaçtığı gibi
whatsapp gruplarında yayın yapmama kararı mı aldılar acaba taraftar direkt yönetime yürüsün diye acaba.Hepsini ham yapacağız kurtuluşları yok.
Muhabir dediğin futbolcularla aynı otelde kamp yapmaz.Bizim muhabirlerin bile kulübün kasasından kamp ücretleri ödendiğini düşünüyorum.Yoksa diğer türlü böyle kukla olmalarını aklım almiyor.Bizim muhabirler boş adamlar kulüp bunlara haber verirse yazabiliyorlar. Muhabir dediğin bir futbolcu ile Galatasaray'ın adı geçtiğinde karşı kulüp ile irtibata geçip görüşmeler hakkında soru sorabilmeli. Mesela Irmak Kazuk Sneijder transferinde futbolcunun kapısında yatmıştı.
Para vardır. Dehşet gelir elde edilmiş bu yıl. Adaya bile ne kadar bütçe ayirdiler. Sorun tamamen beceriksiz olmalari kaynaklı. Şimdi bu yangın sonrası ihtiyacımız olan bölgelerede iyi oyuncu yerine, tuhaf iki oyuncu alıp bunuda taraftara mal edebilirlerya para falan yok butce 10 m belki vardir oyuncu satilirsa transfer yapacak cakalallar guya bunlarin derdi basari degil florya projesini gecirsinler yeter dursun oyalayin oyalayin deyip duruyordur
senin gibi cingen pazarligi yapan kulup degil ki sen pazarlik yaparsin adam senin verdiginin 100 bin euro fazlasina ceker alirDoue'yi Monaco'ya mı kaptırdık şimdi. İnş almazlar Singo var diye
yav bunlarin milyonlarca dolar sirketleri var bu kadar salak adamlar degiller bilerek yapiyorlar transfer falan umurlarinda degil.Para vardır. Dehşet gelir elde edilmiş bu yıl. Adaya bile ne kadar bütçe ayirdiler. Sorun tamamen beceriksiz olmalari kaynaklı. Şimdi bu yangın sonrası ihtiyacımız olan bölgelerede iyi oyuncu yerine, tuhaf iki oyuncu alıp bunuda taraftara mal edebilirler
Haberi yapan Santi Aouna. Bu Strasboug haberini yapanla aynı kişi aslında. Shit Tier diyor burada ama bu işte tamamen yönetimin suçu. Çık de hangi günse örnek pazar günü son görüşme var orada ya olumlu ya olumsuz tamamen sonuçlanacak Doue'de. Olumsuz sonuçlanırsa hafta içi alternatifini getireceğiz dersin. Gene tepki olur geç kaldığın için ama insanlar en azından aptal yerine konuyoruz demez. Bu transferlerin olmamasının altından Cenk Ergün çıkarsa da şaşırmam bu arada. Ben bu haberlerin falan daha çok Cenk Ergün tarafından sızdığını düşünüyorum.
1 yıldır ortasaha yok , 7 aydır sagbek yok lig başlayacakNiye yine yangın yapıyorsunuz ne oldu?