Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bu yuzsuz herife ilk doneminde de cok tepki geldi taraftardan.Ama sallamadi baskanliga cokmeye calisti diye paketlediler.Bizim yaptiklarimizin ozellikle bu herif üzerinde etkisi yok gibi bisey buda beni korkutuyor.Kutlama kutlama gezerek hangi ezikligini gidermeye calisiyorsa artik. İlk macta istifa sesinden stadi terkettigini gormek istiyorum.
Aynen dostum demeye çalıştığım o, marsilya’yı küçümsemekten ziyade şuanki yöneticilerin çapının Galatasaray markasının yanında devede kulak kaldığı. Bu sebeple de oyuncu ikna edemiyorlar parayla bile.Doğru eleştirilerin, Marsilya'yı küçümsemeye gerek yok ama biz kendimizi doğru değerlendiremiyoruz, dışarıdan bakınca çoğu oyuncu Gs dev kulüp,Türkiye mis_ Marsilya eh, Fransa peh demez yani
ben de ondan korkuyorum...Daha Barış’la Davinson’u satacaklar, bunlar iyi günlerimiz.
Ama bi uğraş var saygı duymak lazımOğuz Aydın söylemleri, İngiltere çıkarması, Pariste menajer ile görüşmeler, en son Rusya'ya gidiş. Bu haberlerin hiçbirinde transfer gelmedi. Artık dalga geçiliyor alenen.
Spor gecesinde öyle dendi değil mi. Nevzattan farkları kalmadı gözümde.Ama bi uğraş var saygı duymak lazım
Neden yapamasın yapar ona göre adama gideceksin. Mevcutta her kulüp taksitle yapıyor zaten transferi. Wendel'e 30 istiyorlarsa zaten Rusya'ya gitmeyeceksin en başta işi bilen biri bunu sağlar en kötü. Erden Timur varken bonservisli transferleri peşin para ile yapmadık. Yada Fener aldığı oyuncuları peşin para ile almıyor.Sportif direktöre devredilse ne olacak iş dönüp dolaşıyor nakit akışına. Sen adamlara peşinat sunamiyorken dünyanın en iyi sportif direktörünü de getirsen iş yapamaz.
Korkudan yayın açmadılar sanırımSpor gecesinde öyle dendi değil mi. Nevzattan farkları kalmadı gözümde.
Dursun Özbek bu tabloyu bozmak istemeyecektir. Bonservissiz birisi kalırsa alırlar son dönem artık.Galatasaray
Batshuayi bedava
Toplam: 0 m euro
Fenerbahçe
Oğuz 6 m euro
Çağlar 8.5 m euro
Levent 2 m euro
El Nesyri 22 m euro
Maximin 8 m euro
Toplam: 46.5 m euro
Bu gariban hayattan birisi kurtarsın bizi yeter ulanGalatasaray
Batshuayi bedava
Toplam: 0 m euro
Fenerbahçe
Oğuz 6 m euro
Çağlar 8.5 m euro
Levent 2 m euro
El Nesyri 22 m euro
Maximin 8 m euro
Toplam: 46.5 m euro
Aynı durumda değil hocam. İcardi İnter sonrası PSG de de iyice gözden düşmüş durumdaydı. Adamın üstünde bir de arkadaşının karısını ayartmaya damgası vardı ki Messi in bile istemediği hep söylendi. İcardi'yi isteyen çok fazla kulüp yoktu bize gelirken bize gelince de tam olarak kendine uygun kulüp buldu. Hobjerg için durum aynı değil, sadece para olsa biz alabilirdik Marsilya bizden fazla veremez, vermemiştir de zaten. Ama bu ülkeye gelmek istemiyorlar. Mesela fener Nesri gibi bence 2. Hatta 3. Sınıf forveti 2 aydır ikna edemiyor para da var. Şöyle düşünelim sen şuan yaptığın işi Burkina Fasoda yapıyorsun mesela, gitmek ister misin maddi durum hemen hemen aynıysa. Yabancıların bize bakışını gurbetçiler daha iyi bilir onlara sormak lazım.Fransa’dan İcardi gibi adamı getirebildiysen, pl sonrası Hojbjerg de getirirdin. %90 yönetici işi bu. (parayı verebildiğini varsayarsak)
O eleman Katar takımlarıyla ciddi flörtte. O kafadaki topçulara bulaşmamak lazımOunahi'yi denese bari bizimkiler