Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inanmak değil, realist olmak.Reis bizim yöneticilere hala bu kadar inanman takdir edilesi![]()
Bizim yönetim aslında baya komik ha
Erden başkanla neredeyse eş zamanlı ortaya çıkan bir hesap bu arada Erden başkanın sosyal medyada bilgilendirme amaçlı kurdurduğu bir sayfa olma olasılığı yok değil. Tabi o gitti şimdi ama bu hesapta gittikten sonra pek bir şey demiyordu zaten.Çoğu kişi imza yok derken, kendisi Rennes ile karşılıklı imzalar atıldı dedi. Yani demek ki yalan dediği de doğru çıkabilir.
inşallah.Galatasaray markasını rezil etti Dursun ve İbrahim. Galatasaray yöneticisi gittiği yerden eli boş dönmez. Beceremeyecekler gün gibi aşikar. Tez zamanda defolup gitmeleri en hayırlısı.
Torreira da Türkiye gelmek istemiyordum ama ikna ettiler diyor Erden için. Maximin'i veya Tete'yi sen ben de alırız üstat..Hojbjerg Türkiye'ye gelmek istemiyordu daha bir kaç hafta evvel bizim yöneticiler soyledi, boşuna üzülmeye gerek yok.
Aklı olan menejer bu çapsızlarla çalışmaz.bunlar nerden bilsin. Bizim takımın 11’ini say desen sayamaz bunlar. Menajer önerecekte akıllarına gelecek
Öyle bir yönetici yok şuan herşeyi sırf esnaf kafasıyla yapmaya çalışan birileri duruyor.Torreira da Türkiye gelmek istemiyordum ama ikna ettiler diyor Erden için. Maximin'i veya Tete'yi sen ben de alırız üstat..
Hatipoğluyla hojgberg arasında geçebilecej max muhabbeti söyleyeyimInanmak değil, realist olmak.
Thuram bana 10 miyon euro maaş verseniz bile Türkiye'ye nah gelirim demiş, Hatipoğlu da çıkıp bu transfer imkansız dedi.
Hojbjerg soruldu, kafasında Türkiye yok dedi.
Bizim yönetim aslında baya komik ha
Külliyen yalan bencede, 30 istemişlerde zartta zurtta, yemezler aga yemezler, bundan sonra ne derseniz deyin bu taraftar size inanmazBaşladılar zaten kulübü 30 istiyor demeye. Madem 30 istiyor ne diye gidiyorsun rusya'ya hala daha görüşüyorsun. Olmayacağı belli değil mi zaman kaybetmeye değer mi.
Maalesef işte onu demek istiyorum. Hojbjerg, imkansız değildi yani. Bunların iş bilmezliği.Öyle bir yönetici yok şuan herşeyi sırf esnaf kafasıyla yapmaya çalışan birileri duruyor.
Cenk eminmisin iyi para veririz uzunda sözleşmeHatipoğluyla hojgberg arasında geçebilecej max muhabbeti söyleyeyim
Hatip: bize gelmek istermisin
Hojg: yok
Tamam biz nediyoruz? Realist olun diyorum sizlere.Hatipoğluyla hojgberg arasında geçebilecej max muhabbeti söyleyeyim
Hatip: bize gelmek istermisin
Hojg: yok