Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis bizim yöneticilere hala bu kadar inanman takdir edilesi :)
Inanmak değil, realist olmak.

Thuram bana 10 miyon euro maaş verseniz bile Türkiye'ye nah gelirim demiş, Hatipoğlu da çıkıp bu transfer imkansız dedi.

Hojbjerg soruldu, kafasında Türkiye yok dedi.

Çoğu kişi imza yok derken, kendisi Rennes ile karşılıklı imzalar atıldı dedi. Yani demek ki yalan dediği de doğru çıkabilir.
Erden başkanla neredeyse eş zamanlı ortaya çıkan bir hesap bu arada Erden başkanın sosyal medyada bilgilendirme amaçlı kurdurduğu bir sayfa olma olasılığı yok değil. Tabi o gitti şimdi ama bu hesapta gittikten sonra pek bir şey demiyordu zaten.

Hojbjerg Türkiye'ye gelmek istemiyordu daha bir kaç hafta evvel bizim yöneticiler soyledi, boşuna üzülmeye gerek yok.
Torreira da Türkiye gelmek istemiyordum ama ikna ettiler diyor Erden için. Maximin'i veya Tete'yi sen ben de alırız üstat..

Inanmak değil, realist olmak.

Thuram bana 10 miyon euro maaş verseniz bile Türkiye'ye nah gelirim demiş, Hatipoğlu da çıkıp bu transfer imkansız dedi.

Hojbjerg soruldu, kafasında Türkiye yok dedi.
Hatipoğluyla hojgberg arasında geçebilecej max muhabbeti söyleyeyim

Hatip: bize gelmek istermisin
Hojg: yok

Bizim yönetim aslında baya komik ha

Ya bu uğura da sovucem şimdi geri zekali herif fener Oğuzu nesyri i taksitle alirken parayi peşin mi vermiş oluyor? Onlars neden laf etmedin adi herif. Tamam dursunlara laf söylüyoruz da taksitli olunca para çıkmıyor mu kulüpten ne mal adamsin sen uğur

Başladılar zaten kulübü 30 istiyor demeye. Madem 30 istiyor ne diye gidiyorsun rusya'ya hala daha görüşüyorsun. Olmayacağı belli değil mi zaman kaybetmeye değer mi.
Külliyen yalan bencede, 30 istemişlerde zartta zurtta, yemezler aga yemezler, bundan sonra ne derseniz deyin bu taraftar size inanmaz

Hatipoğluyla hojgberg arasında geçebilecej max muhabbeti söyleyeyim

Hatip: bize gelmek istermisin
Hojg: yok
Tamam biz nediyoruz? Realist olun diyorum sizlere.

Onlar sırf araba alır gibi teklifte bulunuyor, karşı tarafın cevabı bekleniyor sonra. Oyle ikna edeyim, proje anlatayım falan yoktur zaten .

Fethiyedeki kutlamalardan geldim simdi , sucu reis burdaydi ayak ustu konustuk transferler gelicek dedi resmi uniformali oldugum icin cok duramadim genel olarak kimsenin seyinde degil herkes keyfine bakiyordu

İşin pozitif tarafı bütün muhabirlerin fena patlamaları oldu :asd: At bakalım Ali Naci şimdi 100 emojili tweetini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt