Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.568
- 6.515
- 2.238
Doue geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yok ya , Beşiktaştan az mı bizim paramız.para yok muhabettini gördükçe çıldırıyorum yönetim ne bok yemeye var o zaman yaratacaklar
Senle hep aynı şeyi düşünüyoruz kuzumRodriguez free
Wendel 15+2
Doue 6+2
Eldeki, kadroda düsünmedimiz oyunculari sutlayip, Jellerti de sol beke 8-9m alsak tam olur
Zaha/Kerem-Icardi-Baris/Ziyech
Torreira-Wendel/Mertens-Rodriguez
Jellert-Abdül-Nels/Sanch-Doué
————Muslera————
2 senedir şamp, cl geliri geliyor. sponsorluklar imzalandı nasıl oluyor bende anlamıyorum.Nasıl yok ya , Beşiktaştan az mı bizim paramız Boeydan , Zaniolodan , şampiyonlar liginden oradan buradan bi dünya para geldi
Yok wendel gelmek istiyor. Beni Galatasaray'a yollamazsanız kendimi keserim demiş.al Wendel de daşdaş geçti
![]()
Parayı Rulette veya dede'de yediler herhaldepara yok muhabettini gördükçe çıldırıyorum yönetim ne bok yemeye var o zaman yaratacaklar
Bonservisin üstünü ben cebimden vereceğim diyerek Ziraat Bankasına kredi başvurusunda bulunmuş. Cevap bekleniyormuş bankadan.Yok wendel gelmek istiyor. Beni Galatasaray'a yollamazsanız kendimi keserim demiş.
Bahattin Demirbilek goreveBu kulüp satılacak ve sahibi Perez gibi biri olacak tek kurtuluş o.