Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para yok muhabettini gördükçe çıldırıyorum yönetim ne bok yemeye var o zaman yaratacaklar
Nasıl yok ya , Beşiktaştan az mı bizim paramız.
Boeydan , Zaniolodan , şampiyonlar liginden oradan buradan bi dünya para geldi

Rodriguez free
Wendel 15+2
Doue 6+2

Eldeki, kadroda düsünmedimiz oyunculari sutlayip, Jellerti de sol beke 8-9m alsak tam olur

Zaha/Kerem-Icardi-Baris/Ziyech
Torreira-Wendel/Mertens-Rodriguez
Jellert-Abdül-Nels/Sanch-Doué
————Muslera————
Senle hep aynı şeyi düşünüyoruz kuzum

ts 40 yıl aradan sonra samp olunca ,nerdeyse her 2 senede bi samp olan bizim kadar samp.luk kutlamis midir

al Wendel de daşdaş geçti
GS-AM4tXgAAnC7H
Yok wendel gelmek istiyor. Beni Galatasaray'a yollamazsanız kendimi keserim demiş.

gsnin en fakir döneminde bile parası vardı şu an sadece yeme içme eğlence kutlamaya var gibi parası

Kasa kolaylığı yapan var mı? Yeni yönetim kaç kez toplandı ne kararlar aldı? Kulübün ite uğursuza çıkıp çatır çatır cevap verecek hakkımızı savunacak sözcüsü/yöneticisi kim? Transferin başında kim var? Böyle saçma sapan yönetim mi olur yav..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Tete isteyen klupler vardi hani bari maaşını ödetip piyasa yapacagi bir lige yollayalım Hollanda Danimarka liglerinde iş yapar bizde oradan oyuncu alacak isek takas kiralık bir şekilde kullanalım.
Oliviera zaten oynamayacak cenk Ergün kendisi olduğu için mi o transferde yolllayamiyor acaba rezilliği ortaya çıkmasın diye .
Dibua ver basaksehir istiyorken .
Cik bunlardan elin rahatlasin

En mantıklı düşüncem dış minnakların oyunu Galatasaray sen dur bu sene başkası şampiyon olsun dediler Dursun tabii efendim demiştir. Başka bir izahı yok bu durumun kaç yıl başkanlık yaptın bu kulüpte hâlâ öğrenemediysen lütfen bırak başkanlığı.

Biz bu simitçiye niye aldık yönetime kasa kolaylığı filan sağlamayacaksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt