Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Milyon Euro’yu 3 senede kazanabilir tabi isterse bizden.

bu kırkayak bizimlen kafamı buluyor acaba yaa
max beklenti 10 milyon € imiş bide hakanın çok azmış ya sağolsun bonservisi olan adama imza parası da istiyormuş paşam ayrıca vay be

Aynen parçalı forma için geliyor imza parası Intere giderken almış mi acaba.Ordan aldığı net ucreti istese tamam dedim imza parasi isteyip çocukluk hayalim ayağını geçsinler.

Yunus’u yedek bırakmazsan Barış ı veya Sane yi yedek bırakırsın barış yunus a göre daha istikrarlıydı yunus geçen sezon haftalarca kaybolduğu seriler vardı hala söylüyorum yunus istikrarsız bir oyuncu
Yunus'un tüm sezon sözleşmeyele ilgili menejeriyle yada kendisi hergün birşeyler çıktı.Oda etkili oldu.Birde sakatlık durumu sözkonusuydu .Etkilenmiştir muhakkak.Ama Yunus'un kumaşı çok çok iyi.Sane daha tam olarak ne verecek belli değil.Barış'ın gidip kalacağı belli değil.o nedenle yunus'u elinin tersiyle hemen atma derim.

Birşeyi çook merak ediyorum Hakan bize gelmek için ölüyor bitiyorda ,inter'in bonservissiz bırakacağını filanmı düşünüyorlar.40M luk bonservis kaça sünebilir ki?Bedava oyuncu muamelesi yapıp yalın ayak modunda bize koşarak gelsin diye düşünüyor taraftarımız.Adamlar 40 milyondan kaça düşebilirler.Sorarım size.????
Ki ben gelmesini asla istemiyorum .
Bize safkan 10 Numara lazım.Açık ve net.

Hakan buraya salmaya geliyor ama o zihinde bile gelse 2 yıl sağlam katkı verir. İnter ile korkunç bir maç trafiği olduğundan ve orada sürekli deplasman yolculuğu olduğundan dolayı bıkmış zaten görebileceği en üst noktayı gördü.

Kulübün uyanık olup gerekirse bu işi Eylül'e bırakması lazım.

Hakan-Sara-Toreira
Lemina-Toreira-Hakan

çok şey hayal ettiriyor.

Zanioloyu once bir tokatlayalim yaptıklari için sonra bizde kalsin rotasyona girsin.

Tzolakis mi? Perri mi?

14-16 civarı bonservis olsa sizin tercihiniz hangisi olurdu?

Hakan Calhanoglu icin konusulan 30 milyon eurolar seviyesi gercekci degil.

30 yas üstündeki 6, 8 ve 10 numaralara ödenen bonservis bedellerini inceleyin, dedigimi anlarsiniz.

3 kez bonservisle transfer yapmis

2.5m
15,25m
23,3m

Kariyer rekoru 23,3m olan bir oyuncu 31 yasinda daha fazla etmez.

15m euro bile cok yüksek bir rakam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt