Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O halde hoca nedamet getirmiş diyebiliriz, açıklamalarına ters olarak Lemina transferine onay verdi nihayetinde ve kırılma anı yaşattı ligde.

Boey'e gelince, yüzüne sadece hoca değil kimse bakmıyordu. Bizler de umudumuzu kesmiştik, başlığına gidip o sezon öncesi yorumlara bakmak yeterli. Şimdi çıkıp 50 kişiden 1'i ben umutluydum diyebilir tabi, helal deriz.

Ayrıca hoca bir çok konuda eleştirilmeye açık hatalar yaptı, fakat bana kalırsa umudunu kestiği topçular konusunda pek karavana atmıyor gibi, örnekleri saysak sağlamasını yapmış oluruz nihayetinde.

Bir de Zaniolo ne pişmanlığı duyacak yav sence öyle birine benziyor mu? 2 takım istesin, kontratlı dediğin topçumuz, GS menfaatine göre değil yine kendi isteğine göre davranacak ve yine zorluk çıkartacak.
Hocanın nedamet getirdiğini var sayıyorum, söylemi olmazsa bile Galatasaray camiasına hizmet ediyor. Hocaya kırgınlığım Boey filan değil, Td hata yapar, önemli değil. Fatih hoca o kadar çok hata yaptı ki, birgün istifa demedim. Hoca futbolcuyken kırdı, 40 yaş ve üstü bilir. Hatta “okansız” lakabı bile takıldı.

Hoca, -ki fark ettiysen “hoca” diye hitap ediyorum Galatasaray teknik direktörü olması sebebi ile, bu saygıyı gösteriyorum- bir değerlendirme yapacak, egolarını değil, Galatasaray menfaatlerini düşünmeli. Bu da Zaniolo ile gerçekleştirilecek bir görüşme ile veya başka bir şekilde sağlanabilir. Çünkü bizim topçumuz bu, değersizleştiremeyiz ve faydalanmak zorundayız.

Zaniolo pişmanlık duyar mı, insan; neden duymasın ki.. ön yargılı olmamak gerek.. iyi bir mentör ve biraz da ilgi.. nihayetinde suyu gibi yumuşak bir obje, sert bir kayayı oyup değiştirebildiğine göre?

Galatasaray tarihinde sonradan Galatasaray’a katkı sunan topçular çok, mesela en son örneği Boey… Zaniolo olabilir mi? Tamamen teknik ve idari heyete bağlı.

Osimhen kabul işi doğruysa

hemen Napoli'ye teklifi geçelim

50 milyon euro artı Zaniola

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt