- 6 Eylül 2014
- 93.591
- 64.403
- 4.608
Ne bilim arada 2 ay var herşey degisiyorMayıs demiyor mu demişim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bilim arada 2 ay var herşey degisiyorMayıs demiyor mu demişim ?
Haber doğruysa da yanıltıcı bu arada, ücret konusunda anlaşıldı dememiş ne biliyim garip geldi görünceNe bilim arada 2 ay var herşey degisiyor

Arjantinli çakma fener kupa almış![]()
Hocanın nedamet getirdiğini var sayıyorum, söylemi olmazsa bile Galatasaray camiasına hizmet ediyor. Hocaya kırgınlığım Boey filan değil, Td hata yapar, önemli değil. Fatih hoca o kadar çok hata yaptı ki, birgün istifa demedim. Hoca futbolcuyken kırdı, 40 yaş ve üstü bilir. Hatta “okansız” lakabı bile takıldı.O halde hoca nedamet getirmiş diyebiliriz, açıklamalarına ters olarak Lemina transferine onay verdi nihayetinde ve kırılma anı yaşattı ligde.
Boey'e gelince, yüzüne sadece hoca değil kimse bakmıyordu. Bizler de umudumuzu kesmiştik, başlığına gidip o sezon öncesi yorumlara bakmak yeterli. Şimdi çıkıp 50 kişiden 1'i ben umutluydum diyebilir tabi, helal deriz.
Ayrıca hoca bir çok konuda eleştirilmeye açık hatalar yaptı, fakat bana kalırsa umudunu kestiği topçular konusunda pek karavana atmıyor gibi, örnekleri saysak sağlamasını yapmış oluruz nihayetinde.
Bir de Zaniolo ne pişmanlığı duyacak yav sence öyle birine benziyor mu? 2 takım istesin, kontratlı dediğin topçumuz, GS menfaatine göre değil yine kendi isteğine göre davranacak ve yine zorluk çıkartacak.
Buchi Laba tweet atmamış hala
Bunun tipine ayrı konuşurken ellerini kollarına oynatıp durmasına ayrı kıl oluyorum
Burası bile yanıyor kim bilir nijerya ne haldedirBuchi Laba tweet atmamış hala
Barış hakkında hiç haber çıkmaması çok iyi ya
Barış hakkında hiç haber çıkmaması çok iyi ya
napoli'nin antrenmana kohnu yollayalim farketmezler benceOsimhen kabul işi doğruysa
hemen Napoli'ye teklifi geçelim
50 milyon euro artı Zaniola
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi