Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfersimo, Ilgaz Çınar ile öyle çok yakın biri mi bilmiyorum Ege diye biri o kişi ekstra kolpacı.
Biliyorum Ege olduğunu ben de sana kaynağını söylüyorum. Sözlükteki gupreigi mi neydi o ve Ilgazla çok yakınlar.

Hiçbiri de oturup kasıtlı sallama yazacak insanlar değiller ama sen kolpacı olarak görebilirsin birşey diyemem.

Berat yılmaz da antrenmanda,berkana yol verin gitsin artık

Ege araç,Berat yılmaz çok değerli.efeyi de oynama şartı ile eyupe 1 senelik kiralik yolla tamam

Dede ve stepnesi kadir ilkay ve hakanı artik yalanlayamaz.cunku ikisi de ayan beyan ortada.dis basın sürekli yazıyor

Su an bir hissiyat geldi beyler bu haftaici biri gelecek bence ama onyekuru tarzı ismi düşmeden pat diye gelen tayfadan.

Zaniolo gözünde o ışık yok önce kendisinin hata yaptığını kabul edip, bir seyler başarmak isteme arzusunda olması lazım ama kesin bu kendini Kaf dağında görüyordur hala o yüzden seneye Seri B'de filan oynar bizim yapabileceğimiz en iyi şey satmak zarar ediyorsak bir ihtimal Ocak'a kadar parlatma denenebilir ama bunu parlatmak için Okan hocanın sihirbaz olması lazım.

satamıyoruz satmayı becerebilsek 75 milyonun çok önemli kısmını cepten çıkmadan hallederiz

10 temmuzda buluşma planlıyodum ama sakıncalı olduğu icin erteledim

10-11 temmuzu Galatasaraya ayiracagim.insallah osimhen mevzusu kesinlesir.cok umutluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt