Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitmesi gereneklerden 11 yaptık Taylanı oyuna koymadıkları için o bölge boş kaldı.

1751878693637.webp

3 4 tecrübeli oyuncu olur gerisi genc olur bulursun. Oynar satarsın vb. Benim istediğim takım bu. Ona 15 buna 30 abi istemiyorum. sen onu bul bu mantik gs i hedefsiz yapmaz kaliteli genc oyuncu al.

Corriera della sport yeni haber yapmış Osimhenle ilgili bizden 75 milyonu ödememizi bekliyormuş Napoli bununla beraber boğazdaki evi duruyormuş Osimhenin 15 temmuza kadar 75 odemezsek 17 temmuzdaki kampa cagiracaklarmis.Transfer yapmak için Osi yi bekliyorlarmis ayrıca 2026 olan kontratı Napoli isterse 1 sene uzatabildiginden bahsetmisler

Yalnız, Osi işi olmazsa büyük sorun yaşarız. İcardi nasıl döneceği soru işareti, Morata gitti. Alabileceğimiz pek forvet kalmadı. Kısacası önümüzdeki sezonun kaderi Osi'nin kararı ve alabilecekleri kaleci. Burada boş atarsak geçmiş olsun, CL lig derken çok zor geçebilir.

Yalnız, Osi işi olmazsa büyük sorun yaşarız. İcardi nasıl döneceği soru işareti, Morata gitti. Alabileceğimiz pek forvet kalmadı. Kısacası önümüzdeki sezonun kaderi Osi'nin kararı ve alabilecekleri kaleci. Burada boş atarsak geçmiş olsun, CL lig derken çok zor geçebilir.
Mutlaka forvet transferi yaparız Vlahovic Richalison la gorusuldugu dış basında çıktı ancak ben olumsuz düşünüyordum Osimhen için şimdi bu transferin olacağını düşünüyorum.Osimhen kararını verdiği yazdıktan sonra herhalde boş yere evet demesini beklemedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt