Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.258
- 40.001
- 3.413
BAsin mi? Kime basalimSag beklerin ikisinin de gideceğini düşünmüyorum basın herkesi gönderiyor biri gider bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAsin mi? Kime basalimSag beklerin ikisinin de gideceğini düşünmüyorum basın herkesi gönderiyor biri gider bence
45 e anlaşalım napoli.. osimhen senle de 13 e anlaşalım. Daha isimiz var kaleci defans orta saha falan
Yok üstad yahu, transfer yok olacağı da yok. Goygoy sadece. Yoksa Osi ve Zani bambaşka işler tabii kiYahu Ata senin hesabı biri hackledi mi
Sergen'den şüpheleniyorum açıkça
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gardi sevsin sizi. Ben kufur ettim, siz de edin diye tasiyorum buraya bunu
Mutlaka forvet transferi yaparız Vlahovic Richalison la gorusuldugu dış basında çıktı ancak ben olumsuz düşünüyordum Osimhen için şimdi bu transferin olacağını düşünüyorum.Osimhen kararını verdiği yazdıktan sonra herhalde boş yere evet demesini beklemedik.Yalnız, Osi işi olmazsa büyük sorun yaşarız. İcardi nasıl döneceği soru işareti, Morata gitti. Alabileceğimiz pek forvet kalmadı. Kısacası önümüzdeki sezonun kaderi Osi'nin kararı ve alabilecekleri kaleci. Burada boş atarsak geçmiş olsun, CL lig derken çok zor geçebilir.