Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl forvetsiz kalmayacaksın,moratada gidiyo abi.

Kolay mı birini çekip almak öyle.boniface ve moise kean var sadece o profil.hojlund yine.

Bu 3 u de giderse kimse kalmıyor

Osimhen işi bitmek üzere olmalı

Osi gelmiyorsa bilelim ki baska forvet bulalim yazdim orada, gec kalirsak iyi forvetleri baskalari kapmasin diye cunku Icardi kaliyor sadece zaten. Baska birsey mi yazdim?

O saydigin isimleri de gec hic biri buraya gelmez/alamayiz.

Osimhene biz kiralama artı satın alma seklinde teklif yaparız muhtemelen Napoli buna yanaşmaz bı ihtimal 30+40 gibi bir teklifi kabul ederler yada 20 arti 50 gibi ama onlarda bu sene osimhenden gelecek paraya baya güveniyor 60 70 bonservis harcayacaklar. Bakalım işin içinden nasıl cikabilecegiz.

Roma, Flamengo'daki sag bek Wesley icin teklifte bulunmus.

Ayni zaman Palmeiras'tan Rios'u sormuslar ama bonservisi pahali gelmis.

(Di Marzio)

Osi gelmiyorsa bilelim ki baska forvet bulalim yazdim orada, gec kalirsak iyi forvetleri baskalari kapmasin diye cunku Icardi kaliyor sadece zaten. Baska birsey mi yazdim?

O saydigin isimleri de gec hic biri buraya gelmez/alamayiz.
Hayır benim demek istediğim osimhen için süre dolmak üzere evet

Ve iyi forvetleri başkaları kapacak malesef elimizden. ki sen onlarin kim olabileceğini yazmamissin ama ben yazdım

yazdigim isimler buraya düşmezse neyi konuşuyoruz zaten

Kim var başka osimhenden sonra alabileceğimiz ?aynı kalibre olmasa bile
isimsiz biri mi..olmaz

Ve iyi forvetleri başkaları kapacak malesef elimizden. ki sen onlarin kim olabileceğini yazmamissin ama ben yazdım

Kim var başka osimhenden sonra alabileceğimiz aynı kalibre olmasa bile
isimsiz biri mi..olmaz
Sergi, İcardi-Zani'ye hazır olmamız gerekiyor.

Kim var başka osimhenden sonra alabileceğimiz aynı kalibre olmasa bile
isimsiz biri mi..olmaz
Osi gelmezse o ayarda biri GELMEYECEK, oyle bir ihtimal %1 bile degil.. Oyle bir beklentin olmasin sakin.

Icardi tekrar o durumda ana plan olacaktir. Yanina da baska birini alacagiz, baska bir yolu kalmaz.

Kim mi? mesela su tarz isimler:

Arokodare
Guessand (gerci bonservisi cok yuksek ama ornek olarak yazdim)
Emegha
David Promise
Mikautadze

Osi gelmezse o ayarda biri GELMEYECEK, oyle bir ihtimal bile yok. Oyle bir beklentin olmasin sakin.

Icardi tekrar o durumda ana plan olacaktir. Yanina da baska birini alacagiz, baska bir yolu kalmaz.

Kim mi? mesela su tarz isimler:

Arokodare
Guessand (gerci bonservisi cok yuksek ama ornek olarak yazdim)
Emegha
David Promise
Mikautadze
Guessand ve mikutadze olur

Hazırlık maçlarını zani ile geçireceğimiz kesin gibi en azından ilk 3 maç sonrasında efendimizi görürüz 3 maç sonrası ağustos sonuna kalır

Bu arada Moise Kean demisken aklima geldi , sabah bir haberde gordum:

serbest kalma bedeli 50 milyon euro, ancak Osimhen de oldugu gibi bu sadece 15 Temmuz'a kadar gecerliymis.

Napoli, Al-Qadsiah ve Man Utd ilgi gosteriyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt