Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk selderupun peşınden kosuyomus alırlarsa büyük transfer olur çok iyi topçu

Bu forveti 2 milyon euroya alıp yedekte oynatsak veya kiralasak güzel 1 deneme olur..
20 yasindami gercekten bilmiyorum ama denenebilir, ya da en mantiklisi alacaksin ve 1 sene kiralik gondereceksin. Hic boyle denemeler yapmiyoruz dogru durust.

1751889622941.webp

şu osimhen olmasa 3.olurdunuz diyen şişkoya biz olmasaydık lagosta sıradan bir adam olurdun, tüm etkileşimi bizim sayemizde aldın diyecek yüksek takipçili,gs sevdalısı bir hesap olmaması üzücü baya.Bize tapması gereken adam fake hesapla bile taraftar azarlıyor

Zaniolo'cular burada misiniz? Biliyorum hepiniz cok yiprandiniz ama iyi haberlerim var Okan hoca bir hazirlik maclarinda deneyelim demis.
Kaliyorrrr

Osimhencilere iyi haberlerim yok beklemeye devam etsinler :(

Adokaere de kacti cok iyi. Kimi alacagiz

20 yasindami gercekten bilmiyorum ama denenebilir, ya da en mantiklisi alacaksin ve 1 sene kiralik gondereceksin. Hic boyle denemeler yapmiyoruz dogru durust.

Ekli dosyayı görüntüle 293467

Genk aslında Çek Cumhuriyeti Ligi'nden Nijeryalı 1 forvet alacaktı.İcardi tarzı sakatlandığı için başka futbolculara yönelmiş.O oyuncu da iyi 1 futbolcuydu ama bunu bilmiyom :D Ama Genk'in Scout ekibi iyi olduğundan güvendim :D

şu osimhen olmasa 3.olurdunuz diyen şişkoya biz olmasaydık lagosta sıradan bir adam olurdun, tüm etkileşimi bizim sayemizde aldın diyecek yüksek takipçili,gs sevdalısı bir hesap olmaması üzücü baya.Bize tapması gereken adam fake hesapla bile taraftar azarlıyor
Osimhen hatrina susuyorlar yoksa canlı canlı yenecek

Üslubu aşırı itici

Tatilin tadını çıkarıyor, daha Ağustos Eylül var yazması yok mu bir de.

Osimhen hatrina susuyorlar yoksa canlı canlı yenecek

Üslubu aşırı itici

Tatilin tadını çıkarıyor, daha Ağustos Eylül var yazması yok mu bir de.
ne bok yediğini bilmiyor cidden aşırı itici bir herif.Muhabirlik yapmaya çalışıyor , etkileşim istiyor ama soru sorana sövüyor.Nasıl bir mutant çözemedim ben bunu

Becao + Djiku toplam 32M € paketten, Diego Carlos + Skriniar toplam 67M € pakede geçtiler. Üzerine 20M € Çağlar çektiler. hem yaşlandılar hem daha düşük performans alıyorlar.

Bu lig ne ara stopere 9 maaş verecek seviyeye geldi yalnız muazzam paralar. Kadrodaki diğer defanslar düşük ücret alsa neyse, onlar da seviyelerinin 2 katını alıyor.

Sanchez-Apo tandemi bedavaya oynuyor desek yeridir.
Marquinhos,Van Dijk gelse hadi yine verilir de bunlar Abdülkerim seviyesinde adama veriliyorlar o daha garip

Konuyla alakası yok ama loca kombine ve vip geliri olarak 5 milyar civarı kazandığımız doğrumu

Osimhen gelir mi bilmiyom ama bence Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a transfer olacak.Büyük 1 duruş gösterdi bu transferde aslanım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt