Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.242
- 10.598
- 1.303
Bjk selderupun peşınden kosuyomus alırlarsa büyük transfer olur çok iyi topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk selderupun peşınden kosuyomus alırlarsa büyük transfer olur çok iyi topçu
20 yasindami gercekten bilmiyorum ama denenebilir, ya da en mantiklisi alacaksin ve 1 sene kiralik gondereceksin. Hic boyle denemeler yapmiyoruz dogru durust.Bu forveti 2 milyon euroya alıp yedekte oynatsak veya kiralasak güzel 1 deneme olur..
Genk aslında Çek Cumhuriyeti Ligi'nden Nijeryalı 1 forvet alacaktı.İcardi tarzı sakatlandığı için başka futbolculara yönelmiş.O oyuncu da iyi 1 futbolcuydu ama bunu bilmiyom20 yasindami gercekten bilmiyorum ama denenebilir, ya da en mantiklisi alacaksin ve 1 sene kiralik gondereceksin. Hic boyle denemeler yapmiyoruz dogru durust.
Ekli dosyayı görüntüle 293467
![]()
Aaron Bibout - Spelersprofiel 25/26
Aaron Bibout, 21, uit Kameroen ➤ KRC Genk, sinds 2025 ➤ Centrumspits ➤ Marktwaarde: 2,00 mln. € ➤ * 9 sep. 2004 in Yaoundé, Kameroenwww.transfermarkt.be
Osimhen hatrina susuyorlar yoksa canlı canlı yenecekşu osimhen olmasa 3.olurdunuz diyen şişkoya biz olmasaydık lagosta sıradan bir adam olurdun, tüm etkileşimi bizim sayemizde aldın diyecek yüksek takipçili,gs sevdalısı bir hesap olmaması üzücü baya.Bize tapması gereken adam fake hesapla bile taraftar azarlıyor
ne bok yediğini bilmiyor cidden aşırı itici bir herif.Muhabirlik yapmaya çalışıyor , etkileşim istiyor ama soru sorana sövüyor.Nasıl bir mutant çözemedim ben bunuOsimhen hatrina susuyorlar yoksa canlı canlı yenecek
Üslubu aşırı itici
Tatilin tadını çıkarıyor, daha Ağustos Eylül var yazması yok mu bir de.
Marquinhos,Van Dijk gelse hadi yine verilir de bunlar Abdülkerim seviyesinde adama veriliyorlar o daha garipBu lig ne ara stopere 9 maaş verecek seviyeye geldi yalnız muazzam paralar. Kadrodaki diğer defanslar düşük ücret alsa neyse, onlar da seviyelerinin 2 katını alıyor.
Sanchez-Apo tandemi bedavaya oynuyor desek yeridir.