- 13 Ekim 2014
- 108.819
- 58.477
- 4.588
Yok 50+25 iste. O 25 i kolay bonuslarla listeledigim gibibu hesaba gore 100 milyon euro veriyoruz, hayirdir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 50+25 iste. O 25 i kolay bonuslarla listeledigim gibibu hesaba gore 100 milyon euro veriyoruz, hayirdir?
Ya ben seni anlıyorum ama kavukcu kötü adam değil.haklisin daneyi görüştün o zaman bu zamana kadar ? Yada ne söyledin yani hiçbir şey demeyen adamı mı bekledik bugüne kadar ben onu anlamadım.Maaşa okey olur adam karar vermesini beklersin bugüne kadar okey zaten normal bir şey ama daha o konuda bile anlaşma yokken neyi bekledik yani görüşmeyi mi bekledik bu zamana kadar
Arsenal, manu falan olsa 50 milyona tamam derlerdi de bu napoli kuruş hesabı yapar.Napoli tarafı oyuncunun isteğini göz önünde bulundurup bizimle masaya oturacak artık kolaylık sağlamalılar bu transferde
50 milyona falan biter inş
Ooni fırınları iyi ev kullanımı içinben evde yapabilmek icin tas falan aldim firin icin
disarda satilan pizzalara göre cok daha güzel oluyor bence
orjinali yerinde yeme firsatim az malesef
Alamazlar ama doğru işler peşindelerschelderup bjkye geldiği an hergün yönetimi istifaya davet ederim
öyle birşeyin mümkünatı yok
eğer öyle birşey mümkünse biz almalıyız
müthiş bir çocuk schelderup
ki bir iki seneye en geç lpoolds filan görürüz muhtemelen
Olur mu bu iş heisVictor Osimhen
Barış matematiksel olarak min. 35 ediyor Napoli eğer 70 bandında ısrarcıysa. Zaniolo toksiği uyumlu olacaksa ben okeyim.napoli 35 milyon ve üstüne baris‘i verin ve osimhen‘i alin dese kabul edermisiniz
Zaten 75'i direk nakit vermeyeceksin 75 verecek durumda oluşturabilirsin Osimhen'den evet yanıtını gerçekten aldılarsa burada amaç bonservisi de olduğunca düşürmek olacaktır tabi ki. Al Hilal dışında 75 ödemeyi ki onlarda 3 taksitle ödeyeceklerdi kabul eden yok zaten. Bana kalsa hiç bu işe girmem ama yapacak bir şey yok.75 imiz gerçekten olsaydi basardık parayı yarina falan here we go derdiveremiyoruz durumunu kabullenelim :d
Victor Osimhen
Vermezler dostum 20 altına o çocuğu. Bjk ye gidecek kadar salak olduğunu da düşünmüyorum bebenin geleceği parlak.schelderup bjkye geldiği an hergün yönetimi istifaya davet ederim
öyle birşeyin mümkünatı yok
eğer öyle birşey mümkünse biz almalıyız
müthiş bir çocuk schelderup
ki bir iki seneye en geç lpoolds filan görürüz muhtemelen
35 ise evetnapoli 35 milyon ve üstüne baris‘i verin ve osimhen‘i alin dese kabul edermisiniz
Teklif ettiğimiz maaş belli zaten ona tamam demesini bekliyoruz ya?adama daha istediği maaşı bile vermemişlerki ? Simitçi aylardır dönüş bekliyoruz diye haber çıkarıyor adamın maaş şartlarında bile anlaşma olmadan neyi beklemişlerki bugüne kadar ? Adamın maaşı okey olur karar vermesini beklersin sorun yok daha maaş okeyi bile yok yani
bjk yönetimi para olmamasına rağmen aktif ve sürekli arayışta. Bizimkiler gibi pasifik holding çalışanı gibi takılmıyorlarAlamazlar ama doğru işler peşindeler