Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli tarafı oyuncunun isteğini göz önünde bulundurup bizimle masaya oturacak artık kolaylık sağlamalılar bu transferde

50 milyona falan biter inş

neyi görüştün o zaman bu zamana kadar ? Yada ne söyledin yani hiçbir şey demeyen adamı mı bekledik bugüne kadar ben onu anlamadım.Maaşa okey olur adam karar vermesini beklersin bugüne kadar okey zaten normal bir şey ama daha o konuda bile anlaşma yokken neyi bekledik yani görüşmeyi mi bekledik bu zamana kadar
Ya ben seni anlıyorum ama kavukcu kötü adam değil.haklisin da

Galatasarayin verdiği rakamlar başta yüksek değildi bence,bunu geçen de yazdım

Ama son temaslarda 12-13 milyona çıktık ve osimhende ok verdi şu an.Yani biz maaş yükselttik azizim

Osimhen, Icardi, Sane CL'de başarı geldiği an seneye yapabileceğimiz potansiyel transferleri hayal bile edemeyiz.

Artık hedef CL olmalı ve ona göre kadro kurulmalı belki hemen kupayı alamayız ama günün sonunda alabilme ihtimalimiz olur.

İnter'in 2 kez final oynadığı yerde biz niye yapamayalım.

Geçen haftada yazdım Galatasaray maaş konusunda 1 ay boyunca 10 milyonu koydu osimhene.rakamlar abartıydı net

Son raddede yükselttik ve osimhende oluru verdi bence

napoli 35 milyon ve üstüne baris‘i verin ve osimhen‘i alin dese kabul edermisiniz

schelderup bjkye geldiği an hergün yönetimi istifaya davet ederim

öyle birşeyin mümkünatı yok

eğer öyle birşey mümkünse biz almalıyız

müthiş bir çocuk schelderup

ki bir iki seneye en geç lpoolds filan görürüz muhtemelen
Alamazlar ama doğru işler peşindeler

75 imiz gerçekten olsaydi basardık parayı yarina falan here we go derdi :asd: veremiyoruz durumunu kabullenelim :d
Zaten 75'i direk nakit vermeyeceksin 75 verecek durumda oluşturabilirsin Osimhen'den evet yanıtını gerçekten aldılarsa burada amaç bonservisi de olduğunca düşürmek olacaktır tabi ki. Al Hilal dışında 75 ödemeyi ki onlarda 3 taksitle ödeyeceklerdi kabul eden yok zaten. Bana kalsa hiç bu işe girmem ama yapacak bir şey yok.

schelderup bjkye geldiği an hergün yönetimi istifaya davet ederim

öyle birşeyin mümkünatı yok

eğer öyle birşey mümkünse biz almalıyız

müthiş bir çocuk schelderup

ki bir iki seneye en geç lpoolds filan görürüz muhtemelen
Vermezler dostum 20 altına o çocuğu. Bjk ye gidecek kadar salak olduğunu da düşünmüyorum bebenin geleceği parlak.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

adama daha istediği maaşı bile vermemişlerki ? Simitçi aylardır dönüş bekliyoruz diye haber çıkarıyor adamın maaş şartlarında bile anlaşma olmadan neyi beklemişlerki bugüne kadar ? Adamın maaşı okey olur karar vermesini beklersin sorun yok daha maaş okeyi bile yok yani
Teklif ettiğimiz maaş belli zaten ona tamam demesini bekliyoruz ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt