Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen gelirse transfer bitti diye birsey yok.

Asil mesele ondan sonra iyi kaleci almak, onun icinde 20 milyon euro kenara koyacaksin ki herkes seni ciddiye alsin.
Osi gelirse ne olacağı çok belli değil mi, bonservissiz Sommer, İlkay. Fırsat olursa sol stoper ve sağ bek

1751903734822.webp

@sercanhamzaolu
Fenerbahçe’nin yeni transferi John Duran, tatilini kesip imza için İstanbul’a geldi. İmzanın ardından Mourinho’dan izin aldı, 14 Temmuz’daki Portekiz kampına kadar tatiline devam edecek.

bu da ilgiyi diger tarafa cekmek icin sacma tweetler atmaya basliyor, tam bir holigan ya.

1751903689906.webp

1751903701526.webp

1751903724066.webp

1751903739220.webp

1751903752396.webp

1751903761941.webp

Kaleciyi de alalım bir an önce
Sağ bek,Stoper ve diğer alternatif transferler oyuncu satışlarına göre gelişir muhtemelen

Almanlarin meshur bir lafi var; "Ucuz alan iki kez alır" diye.

Daha uzun süre dayanan ve uzun vadede para tasarrufu sağlayan daha iyi kalite için bir kere daha fazla para harcamak genellikle daha mantıklıdır.

Osimhen'i almazsan yerine kac futbolcu alip gönderecegimizi hesap etmek bile istemiyorum.

Bu iş burdan dönerse dünya çapında rezalet olur..

Hem futbolcu ile anlaşacak, hem taraftara 'kararını versin hazırlığımızı yaptık' mesajı vereceksin.. Sonra da pahalı geldi alamadık diyeceksin.. Adamın fiyatı başından beri belli..
bu şark kurnazı yönetim varken herşey olabilir rtş.
Bu iş burdan dönmez arkadaşlar... 65 e mi gelir, 75 e mi gelir orasını bilemem.. Ama burdan dönmez..

Osimhen 'in bize gelmesi, Uefa 'yı almamız gibi özel bir olay, Galatasaray ve Türk futbol tarihinin en iyi transferi bunun ötesinin olabileceğini sanmıyorum. Buna da şahit olanlar olarak çok ama çok şanslıyız.

Almanlarin meshur bir lafi var; "Ucuz alan iki kez alır" diye.

Daha uzun süre dayanan ve uzun vadede para tasarrufu sağlayan daha iyi kalite için bir kere daha fazla para harcamak genellikle daha mantıklıdır.

Osimhen'i almazsan yerine kac futbolcu alip gönderecegimizi hesap etmek bile istemiyorum.
O zaman 200 verip wirtzi de alsaydık mertens yerine böyle bi mantık var mı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt