- 20 Mayıs 2019
- 10.751
- 10.315
- 1.473
SON DAKİKA: GS YÜZYILI BAŞLIYOR!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk devre nin önemli kisminda icarsi yedekten girer. Tam hazir oldugunda ya üclü ya da icardi SS olarakSane+ Osimhen+ İcardi aynı anda hayal edemiyorum yine kadro planlamasında hata yapıyoruz diye düşünüyorum.
Kaleye Chevalier istiyorum. Evet istiyorum.
Sakat, RiskliComan mi
Julian Brandt mi
Osi gelirse ne olacağı çok belli değil mi, bonservissiz Sommer, İlkay. Fırsat olursa sol stoper ve sağ bekOsimhen gelirse transfer bitti diye birsey yok.
Asil mesele ondan sonra iyi kaleci almak, onun icinde 20 milyon euro kenara koyacaksin ki herkes seni ciddiye alsin.
İyi iyi, şu ana kadar konu da bir mukahatın olmamış.detoks yaptim üstad
sürekli sayfa yenilemekten ellerim uyusmustu
Bu iş burdan dönerse dünya çapında rezalet olur..
Hem futbolcu ile anlaşacak, hem taraftara 'kararını versin hazırlığımızı yaptık' mesajı vereceksin.. Sonra da pahalı geldi alamadık diyeceksin.. Adamın fiyatı başından beri belli..
bu şark kurnazı yönetim varken herşey olabilir rtş.
Bu iş burdan dönmez arkadaşlar... 65 e mi gelir, 75 e mi gelir orasını bilemem.. Ama burdan dönmez..
Sommer'i alacagimizi sanmiyorum. Cok yasli ayrica.Osi gelirse ne olacağı çok belli değil mi, bonservissiz Sommer, İlkay. Fırsat olursa sol stoper ve sağ bek
O zaman 200 verip wirtzi de alsaydık mertens yerine böyle bi mantık var mı yaAlmanlarin meshur bir lafi var; "Ucuz alan iki kez alır" diye.
Daha uzun süre dayanan ve uzun vadede para tasarrufu sağlayan daha iyi kalite için bir kere daha fazla para harcamak genellikle daha mantıklıdır.
Osimhen'i almazsan yerine kac futbolcu alip gönderecegimizi hesap etmek bile istemiyorum.